Παραδόθηκε ο καταζητούμενος για τη δολοφονία του Άλκη, ο «Αθηναίος» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν. Πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν στην Αθήνα καθώς ήταν μέλος συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα.

Αυτήν τη στιγμή από τους 11 υπόπτους εκκρεμεί η σύλληψη του 20χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο Σκάι, παρότι πληροφορίες ήθελαν τον νεαρό να κρύβεται στην Αθήνα, εκείνος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη.

Ο συγκεκριμένος δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί, και αμέσως μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη με το κινητό του τηλέφωνο, ούτε να δώσουν εξήγηση στο γιατί ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο που διέφυγε στην Αλβανία – τον μόνο που αυτή τη στιγμή καταζητείται – για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπανού.

Σε δηλώσεις του στον Σκάι και ερωτηθείς για τις συλλήψεις που εκκρεμούν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είπε: «Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το Αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας».

Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε «ζήτημα τιμής» για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη και εκτίμησε ότι «η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα