Στη διαδικασία εκποίησης ακινήτων οικοπέδων που βρίσκονται στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής συμμετείχε η Bright Sky Properties ΑΕ, κατά 100% θυγατρική Εταιρεία της CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

Πρόκειται για δύο όμορα οικόπεδα συνολικής έκτασης 4.895,40 τ.μ. Η θυγατρική Εταιρεία της CENTRIC αναδείχτηκε ως υπερθεματιστής στον εν λόγω πλειστηριασμό με αποτέλεσμα να της κατακυρωθούν τα δύο οικόπεδα έναντι ποσού περίπου 1,7 εκατ. Ευρώ. Τα δύο όμορα ακίνητα-οικόπεδα είναι άρτια και οικοδομήσιμα και ευρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Μεταμορφώσεως Αττικής. Οι ενέργειες ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών της μεταβίβασης της κυριότητας τους θα ακολουθήσουν.

Εκτίμηση της CENTRIC είναι ότι τα προς απόκτηση οικόπεδα μπορούν να αποτελέσουν είτε τη βάση για την κατασκευή σύγχρονων επαγγελματικών εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών, είτε να διατεθούν προς πώληση καταγράφοντας σημαντικά κεφαλαιακά κέρδη.

«Η συγκεκριμένη επενδυτική πράξη συνάδει με την εκφρασμένη επιθυμία του Ομίλου να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και αποτελεί μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης του τομέα αυτού», αναφέρεται σε ενημέρωση προς το επενδυτικό κοινό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις