Την Άνδρο προτείνει η Haaretz ως τον ιδανικό προορισμό που μπορούν να επισκεφτούν οι οικογένειες ήδη από την Άνοιξη, ώστε να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες, να γευτούν τοπικά πιάτα, να θαυμάσουν πανέμορφα τοπία και να ζήσουν την αύρα των Κυκλάδων, σε ένα νησί που απέχει μόλις δύο ώρες από τη Ραφήνα.

Η προβολή στη Haaretz, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενημερωτικών προσπαθειών του Γραφείου ΕΟΤ Ισραήλ, εντάσσεται στην προσπάθεια του δήμου Άνδρου να επιμηκύνει την τουριστική περίοδο.

«Χρόνος και μέθοδος»

«Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση αλλά απαιτεί χρόνο και μεθοδική προσέγγιση», δήλωσε σχετικά με το δημοσίευμα της Haaretz ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

«Τα μηνύματα που λάβαμε από το φετινό Πάσχα είναι πολύ θετικά με σημαντικές πληρότητες πάνω από 80% για πολλά καταλύματα. Εξίσου καλή είναι η εικόνα για την Πρωτομαγιά. Οι καλές τιμές, η μοναδικότητα της Άνδρου, η φιλοξενία των ντόπιων, η ευνοϊκή απόσταση από την Αθήνα αλλά και ότι τα τελευταία χρόνια ξεκινάμε οργανωμένα την προβολή πολύ νωρίτερα, έχουν συμβάλλει σε αυτό το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός