Σε υπεραγορασμένη ζώνη παραμένει η μετοχή της πετρελαϊκής (NYSE:CVX), καθώς η γεωστρατηγική κρίση στην Ουκρανία πυροδοτεί σενάρια ανισορροπίας στην προσφερόμενη ποσότητα ενέργειας. Και με το βλέμμα στον παρατεταμένο διάλογο των ΗΠΑ για -ιστορικής σημασίας- απελευθέρωση μέρους των αποθεμάτων τους, είναι προφανές ότι δεν έχουμε δει παρά την κορυφή του παγόβουνου.

Στο ταμπλό, η μετοχή διατηρεί το αγοραστικό της σήμα από τα 123 δολάρια και το overshooting, και πλέον αντιμετωπίζει το βραχυπρόθεσμο επίπεδο των 155, που μάλιστα έχει δοκιμάσει 6 συνεχόμενες συνεδριάσεις, επιβεβαιώνοντας και τη σημασία του. Η αντίσταση φαίνεται αρχικά στα 173, που συνιστούν εξάλλου και τα ιστορικά υψηλά της μετοχής με το επόμενο επίπεδο στα εμβληματικά 200 και τη μακροπρόθεσμη στήριξη στα 134.

Η εταιρεία, για το α’ τρίμηνο του 2022 ανακοίνωσε έσοδα 52,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 67% σε ετήσια βάση, με τα κέρδη ανά μετοχή να αγγίζουν τα 3,36 δολάρια. Έτσι, το περιθώριο κερδοφορίας ανέρχεται πλέον στο 11,96%, ενώ οι χρηματοροές από λειτουργικές δραστηριότητες έμειναν σχεδόν αμετάβλητες στα 8,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News