Μια ομάδα της Major League Pickleball αγοράζει ο αστέρας του NBA, Κέβιν Ντουράν,  καθώς το νέο άθλημα επεκτείνεται και προσελκύει νέους επενδυτές. Η Thirty Five Ventures, η επενδυτική εταιρεία που διευθύνεται από τους Durant και Rich Kleiman, θα κατέχει την ομάδα, διαθέτοντας προσωπικό, εμπορεύματα, χορηγίες και μάρκετινγκ. Η ομάδα πρόκειται να αγωνιστεί για πρώτη φορά τη σεζόν του 2023, ενώ οι οικονομικοί όροι δεν αποκαλύφθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αυξανόμενη δημοτικότητα του pickleball, ενός αθλήματος κουπιών στο οποίο οι παίκτες χτυπούν μια μπάλα μπρος-πίσω πάνω από ένα δίχτυ σε πολύ μικρότερο γήπεδο από ό,τι στο τένις, απέβη προς όφελος για το MLP (ένα νέο επαγγελματικό πρωτάθλημα που έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι).

Άνοδος

Τους τελευταίους μήνες, το πρωτάθλημα έχει προσελκύσει πολλούς νέους υποστηρικτές , ώστε να ενταχθούν στις τάξεις του. Οι αστέρες του NBA LeBron James, Draymond Green και Kevin Love είναι πλέον συνιδιοκτήτες μιας ομάδας pickleball και το hedge fund Knighthead Capital Management ηγείται μιας νέας ομάδας ιδιοκτησίας, η οποία περιλαμβάνει τον στρατηγό Tom Brady και την πρώην Νο1  τενίστρια στον κόσμο Kim Clijsters. Η εταιρεία επιχειρηματικών συμμετοχών του Durant έχει επενδύσεις και σε άλλα αθλήματα, όπως η Gotham FC του National Women’s Soccer League, ο οργανισμός esports Andbox της Νέας Υόρκης, το δίκτυο γυναικείων πρωταθλημάτων Athletes Unlimited και το Premier Lacrosse League.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι