Σκληρή, απάντηση στην κυβέρνηση, σχετικά με τις υποκλοπές δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού».

Παράλληλα, με ειρωνική διάθεση, σημειώνει: «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον κο Οικονόμου και στον κο Μητσοτάκη, που η κυβέρνησή τους έπεσε θύμα παρακολούθησης από το κακόβουλο λογισμικό Predator».

«Περιμένουμε σοβαρές απαντήσεις»

Στο σχόλιό του, μετά τη σχετική δήλωση του Γιάννη Οικονόμου, αναφέρει επίσης: «Αν αυτοί που μας κυβερνούν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης.

Όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν αξίζει στη χώρα μια τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση, ούτε στους πολίτες ένας τόσο θρασύς και αδίστακτος πρωθυπουργός».

«Τώρα που πλέον κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων παραδέχεται εμμέσως την ορθότητα της λίστας των παρακολουθήσεων, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις για τις νέες αποκαλύψεις του Documento και του Βήματος και όχι γελοίους ισχυρισμούς» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Πηγή in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα