Κατέληξε η 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης, με τον ασυνείδητο οδηγό στη συνέχεια να την εγκαταλείπει…

Μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η νεαρή κοπέλα ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Η άτυχη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, το βράδυ της Δευτέρας ήταν στα Χανιά, στον τόπο καταγωγής της και είχε πάρει την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης η 21χρονη κατευθυνόμενη προς οικία φίλων της, διέσχισε την οδό Εγνατία όταν την παρέσυρε και την «πέταξε» στον αέρα το Ι.Χ. με οδηγό τον 26χρονο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας ενός 44χρονου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο, αλλά το είχε δανείσει στον 26χρονο Αλβανό φίλο του. «Του το έδωσα για να το δοκιμάσει» είχε πει χαρακτηριστικά στις Αρχές.

Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια

Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει στο ThessToday.gr: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Δείτε βίντεο δευτερόλεπτα μετά την παράσυρση της 21χρονης

«Την εγκατέλειψα γιατί είχε κόσμο να τη βοηθήσουν»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο 24ωρα, στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος οδηγός είχε προχωρήσει σε απίστευτες δικαιολογίες, για να δικαιολογήσει την αδιανόητη στάση του να παρατήσει την τραυματισμένη φοιτήτρια και να φύγει.

Μιλώντας στο MEGA, είχε δηλώσει ότι την εγκατέλειψε γιατί… είδε πως είχε κόσμο και θα τη βοηθούσαν, αλλά και γιατί φοβήθηκε πολύ.

«Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν» είχε πει χαρακτηριστικά στο Live News.

Μιλώντας στο MEGA ισχυρίστηκε πως η 21χρονη φοιτήτρια πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο, ενώ αρνήθηκε ότι έκανε όπισθεν και την ξαναπάτησε στην προσπάθεια να διαφύγει.

«Δεν έτρεχα, αλλά έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Δεν έκανα αναστροφή, έβαλα όπισθεν και έφυγα γιατί φοβήθηκα» είπε, ενώ ανέφερε: «Δεν ήταν αναστροφή, πατάω φρένα, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί» πρόσθεσε.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα