Ένα παιδί βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας και τουλάχιστον άλλα δύο τραυματίστηκαν στις Σέρρες, έπειτα από έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου.

Η έκρηξη σημειώθηκε από άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Άμεσα έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο και παρέλαβε τα δύο ελαφρά τραυματισμένα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Στο σχολείο πραγματοποιούνταν εργασίες στον χώρο του λεβητοστασίου. Συγκεκριμένα, σήμερα στις 12 το μεσημέρι ένας τεχνικός πήγε για να μετατρέψει τον κλασσικό λέβητα του σχολείου σε γεωθερμικό.

Διαβάστε επίσης: Αφρικανική πανώλη χοίρων: Νέο κρούσμα στη Β. Μακεδονία – Σε επιφυλακή Κιλκίς και Σέρρες

Ερωτήματα προκαλεί η επιλογή της διεύθυνσης του σχολείου να πραγματοποιηθούν οι ενέργειες αυτές σε ώρες που λειτουργούσε το σχολείο και ήταν γεμάτο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη στο λεβητοστάσιο έγινε την ώρα του διαλείμματος, με συνέπεια κομμάτια τοίχου και μια μεταλλική πόρτα να εκσφενδονιστούν τριάντα μέτρα, να πέσουν πάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσουν.

Πληροφορίες θέλουν το παιδί που έχασε τη ζωή του, να είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία – ήταν μαθητής της 6ης δημοτικού – ενώ τα άλλα δυο ήταν μαθητές της 1ης τάξης και της 4ης δημοτικού.

Επί τόπου βρίσκονται ήδη ο δήμαρχος Σερρών, οι αντιδήμαρχοι και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πηγή: infonews24.gr

Πηγή: epiloges.tv μέσω in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed
Επικαιρότητα |

Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed

Eίναι απίθανο να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ - Οι αυξημένοι κίνδυνοι στη Μέση Ανατολή προσθέτουν ένα επιπλέον στοιχείο αβεβαιότητας

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης