Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων.

Με αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα, ο ΓΔ προσπάθησε να αντιδράσει ανοδικά ώστε να ξεφύγει από τον βάλτο των 900 μονάδων, και ειδικά στο άνοιγμα της συνεδρίασης. Ωστόσο, η διστακτικότητα κυριάρχησε και πάλι, ώστε οι πωλητές να καταφέρουν να τραβήξουν τις τιμές πέριξ του αμετάβλητου, και να προσδώσουν για άλλη μια φορά ένα κλίμα μετριότητας.

Ενδεικτικό της έλλειψης κατευθυντικότητας ήταν οι 19 εναλλαγές προσήμου στον Δείκτη, ενώ και τα πρόσημα στο ταμπλό ήταν μικτά, χωρίς καμιά εισηγμένη να προτείνει κάποια λύση.

Νικητές σε αυτήν την κυκλική διαδρομή ήταν οι ΜΟΗ και ΤΕΝΕΡΓ που κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν, ενώ και η πρώτη παρέα με τον ΜΥΤΙΛ έγραψαν νέα υψηλά 52 εβδομάδων, εις πείσμα της γενικότερης αδιαφορίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δείκτης μας κρατάει τα σκήπτρα της (θετικής) απόδοσης από 1/1 παγκοσμίως, όντας και ο μόνος θετικός, με μια Wall Street ακόμα να ψάχνει να βρει πατήματα σε ένα δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον. Η έξοδος από αγοραστικές θέσεις μεσοπρόθεσμου χαρακτήρα είναι κάτω από 880 μονάδες, με τον στόχο, εν καιρώ, να φαίνεται στη ζώνη 975-1.000 μονάδων.

Για καθημερινές τεχνικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News