Στο σφυρί βγαίνει το Κέντρο Αθηνών, ένα από τα δημοφιλέστερα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας.

Το μαγαζί έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, ενώ αυτή την περίοδο τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης και εμφανίζεται κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Δείτε ΕΔΩ την έκθεση Πλειστηριασμού

Ο πλειστηριασμός

Έτσι, έχει προγραμματιστεί στις 25 Ιανουαρίου 2023 να γίνει προσπάθεια εκποίησης ηλεκτρονικά για το ποσοστό 33,3% του ακινήτου που βρίσκεται στην Πειραιώς.

Ξανά στο «σφυρί» το εργοστάσιο της Shelman

Το 1/3 του ακινήτου επιφάνειας 271 τ.μ. στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη εκποιείται έναντι 646.000 ευρώ, οφειλέτιδα είναι η Villa Επιχειρήσεις και Ψυχαγωγίας, στην οποία διαχειριστές εμφανίζονται ένα φυσικό πρόσωπο, ο Δημήτρης Δεληγιαννίδης και η Salem Management Company.

Αποτελείται από από ισόγειο, το οποίο έχει επιφάνεια 213,6 τ.μ., από πρώτο όροφο, επιφάνειας 191,65 τ.μ. και δεύτερο όροφο που έχει επιφάνεια 131,75 τ.μ..

Επισπεύδων είναι η Politis Out of Home.

Συνεχίζονται αδιάκοπα…

Κανονικά διεξάγεται η πλειονότητα των προγραμματισμένων πλειστηριασμών, παρά το κύμα ανακοπών από τους δικηγόρους των δανειοληπτών, στη βάση μίας απόφασης τμήματος του Αρείου Πάγου που απαγορεύει σε εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις να εκπροσωπούν στα δικαστήρια τους ιδιοκτήτες των χρεών (funds).

Σύμφωνα με κορυφαία πηγή από τον κλάδο των servicers, στο 80% των περιπτώσεων το δικαστήριο αποφασίζει τη συνέχιση της αναγκαστικής εκτέλεσης, στηριζόμενο στις άλλες 12 αντίθετες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου για το ζήτημα.

Τα στοιχεία για τους πλειστηριασμούς από τις αρχές Νοεμβρίου έως και χθες, καταδεικνύουν του λόγου το αληθές. Από τους 7.930 οι 5.810 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία