Στη λειτουργία δεύτερου καταστήματος στο Λονδίνο προχωρά η «Coffee Island». Η ελληνική αλυσίδα καφέ αναμένεται να εγκαινιάσει σε συνεργασία με ντόπιο παίκτη (franchise) νέο σημείο στην περιοχή του Southgate στη βόρεια πλευρά της πόλης.
Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια στο Govent Garden στην οδό 5 Upper St Martin’s Lane, μια από τις ακριβότερες και πιο κεντρικές περιοχές της αγγλικής πρωτεύουσας και φαίνεται να «κερδίζει» το λονδρέζικο κοινό αλλά και τους τουρίστες της πόλης.
Coffee Island: Η στροφή στα τρόφιμα, η είσοδος στο λιανεμπόριο, ο πληθωρισμός και η ανθεκτικότητα
Το Brexit δεν φαίνεται να πτοεί τη διοίκηση της εταιρείας, η οποία επιχειρεί να ανοίξει τον βηματισμό της σε μια πολλά υποσχόμενη αλλά και δύσκολη αγορά λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού. Η Δήμητρα Γιαννικοπούλου, Διευθύντρια του καταστήματος της Coffee Island στο Λονδίνο, αν και παραδέχθηκε ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν μετά το Brexit, ωστόσο το κατάστημα έχει εδραιώσει την θέση του.
Οι ποικιλίες καφέ
Εκτός από διάφορες ποικιλίες καφέ που προσφέρουν τόσο ζεστό όσο και κρύο το κατάστημα δίνει έμφαση και στο καφεκοπτείο όπου κόβουν καφέ μπροστά στον πελάτη.
Το κατάστημα, σύμφωνα με την κα. Γιαννικοπούλου – κάνει μέχρι και 450 αποδείξεις την ημέρα, έχει έντονο άρωμα Ελλάδας, σερβίροντας στους πελάτες του, εκτός από καφέ, μπίρες, όπως η Νήσος, κρασιά του Έλληνα οινοποιού Κοκοτού, ελληνικές πίτες, αναψυκτικά Λουξ αλλά και νερό από το Ζαγόρι.
24 χρόνια ανάπτυξης
Το κατάστημα απασχολεί 10 άτομα και παραμένει ανοιχτό από τις επτάμιση το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Στα σχέδια της αλυσίδας είναι η επέκταση και ενίσχυση του δικτύου στις διεθνείς αγορές, με προτεραιότητα τις αγορές που έχει ήδη παρουσία όπως το Ντουμπάι, η Κύπρος, η Ρουμανία, ο Καναδάς και η Ελβετία.
Η εταιρεία, η οποία ανήκει στον πατρινό επιχειρηματία Βαγγέλη Λιόλιο ξεκίνησε το 1999 στην Πάτρα κατά κύριο λόγο ως καφεκοπτείο. Το 2009 έκανε ένα καινούργιο ξεκίνημα, λανσάροντας ποιοτικό καφέ στο χέρι. Αναπτύχθηκε ταχύτατα και σήμερα έχει παρουσία σε όλη την Ελλάδα με ένα ευρύ δίκτυο franchise καταστημάτων (πάνω από 400).
Latest News
Η απίστευτη ιστορία του πλουσιότερου ανθρώπου της Αργεντινής
Ο Galperin έχει εξελιχθεί σε μέγα σταρ της τεχνολογικής σκηνής της Λατινικής Αμερικής
Οι Έλληνες αμφισβητούν την κυριαρχία της Coca – Cola – Η «μάχη» των 400 εκατ. ευρώ
Οι επενδυτικές κινήσεις, οι συμμαχίες και οι νέοι παίκτες - Πώς τα αναψυκτικά περνούν κάτω από το «ραντάρ» του πληθωρισμού
Καταναλωτικά δάνεια, αντί για αποταμίευση προτιμούν οι Έλληνες
Οι καταθέσεις επιβραδύνονται, τα δάνεια μέσω εμπόρων αφορούν κυρίως αγορές αυτοκινήτων, τηλεοράσεων και κινητών
Οι influencers... σε απόγνωση – Τι συμβαίνει με την πίτα των 21 δισ.
Σύμφωνα με το Business Insider, οι συμφωνίες και οι διαφημίσεις με προσωπικότητες επιρροής είναι γεμάτες από ανήθικες επιχειρηματικές πρακτικές
Και χειμώνα και καλοκαίρι - Ο freddo espresso δεν επηρεάζεται από την εποχικότητα
Πώς φτάσαμε σήμερα 7 στους 10 καταναλωτές να προτιμούν freddo espresso καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, ανεξάρτητα από την εποχικότητα
Στασινόπουλος, Σκλαβενίτης, Κόκκαλης και Μέγιερ αλλάζουν τον Ταύρο
Ποια είναι τα οκτώ έργα που μεταμορφώνουν τον Ταύρο – Τα κτίρια που αλλάζουν χρήση
Τα σχέδια των ελληνικών τραπεζών για ανάπτυξη στο εξωτερικό
Οι κινήσεις Eurobank, Alpha Bank, Εθνικής Τράπεζας και Πειραιώς
O Μπάιντεν στρώνει το χαλί… σε Τιτάνα και Ελληνικά Καλώδια
Πακέτο κινήτρων 120 εκατ. δολ. στις δύο ελληνικές βιομηχανίες για επενδύσεις στις ΗΠΑ
Η 15ετία που τα άλλαξε όλα στα τραπεζικά καταστήματα
Νέα πρότυπα λειτουργίας και εξυπηρέτηση των πελατών με τη συμβολή της τεχνολογίας
Πειραϊκή Μικροζυθοποιία: Η μπύρα που «ξεθύμανε» και βγαίνει στο σφυρί
Η ιστορία της εταιρείας και του Αλέξανδρου Κουμάντου