Εκτός της ομάδας «Left» του ευρωκοινοβουλίου τέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, μετά την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή. Ο ευρωβουλευτής είχε ήδη βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που έγινε γνωστή η καταγγελία ενώ, όπως δήλωσε σήμερα, η Πόπη Τσαπανίδου, του έχει ζητηθεί να παραδώσει την έδρα του στην ευρωβουλή.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε χθες, Δευτέρα, η καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική παρενόχληση, όπως αρχικά έγινε γνωστό. Η καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή πυροδότησε μια σειρά αντιδράσεων, πολιτικές αναταράξεις και την έξοδο του Γεωργούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ελένης Χρονοπούλου που κατήγγειλε για βιασμό τον Αλέξη Γεωργούλη
Ο ηθοποιός βρέθηκε άμεσα εκτός ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα πλανάται αν παραιτήθηκε ή αποπέμφθηκε)- και πολύ γρήγορα άνοιξε το «γαϊτανάκι» των φημών και για άλλες περιπτώσεις κακοποιητικής συμπεριφοράς του Γεωργούλη. Όσο μάλιστα περνούν οι ώρες πληθαίνουν οι φωνές για ένα ακόμη «θύμα», νεαρή ασκούμενη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Όμως, όπως τόνισε και ο αστυνομικός συντάκτης στα Νέα και το Βήμα, Βασίλης Λαμπρόπουλος, επειδή δεν υπήρχαν επίσημα νομικά έγγραφα, η καταγγελία δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί.

Και δεύτερη καταγγελία;

Τις τελευταίες ώρες όμως, και μετά τον ορυμαγδό των εξελίξεων που ακολούθησαν την επίσημη καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου κατά του Αλέξη Γεωργούλη, ακούγεται έντονα στις Βρυξέλλες ότι η νεαρή κοπέλα ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την καταγγελία της και να δώσει και εκείνη νομική υπόσταση στην υπόθεση.

Για τη δεύτερη αυτή «καταγγελία» σε βάρος του ηθοποιού, υπήρξε ανάρτηση στη σελίδα «Υπέροχες γυναίκες» στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Την τελευταία ώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει και δεύτερη καταγγελία, καθώς στους διαδρόμους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κυκλοφορεί η πληροφορία ότι προ διετίας μια ασκούμενη στο Ευρωκοινοβούλιο από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε πως είχε βγει για ποτό με τον Αλέξη Γεωργούλη και την επομένη βρέθηκε κακοποιημένη σωματικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα