Μια άγνωστη συλλογή 230 κλασικών αυτοκινήτων σε άγνωστη τοποθεσία στην Ολλανδία: αδιανόητο. Η Gallery Aaldering δημοπρατεί αυτή τη γιγάντια συλλογή σε συνεργασία με την Classic Car Auctions. Από τη Lancia Aurelia Spider έως τη Mercedes-Benz 300S Roadster και από την Alfa Romeo 2600 SZ σε διάφορα Facel Vegas: η ποικιλία είναι τεράστια.

Ο θησαυρός των κλασικών οχημάτων, που πιστεύεται ότι αξίζει εκατομμύρια ευρώ, ανήκε στον 82χρονο επιχειρηματία από το Ντόρντρεχτ, Αντ Πάλμεν, ο οποίος άρχισε να συλλέγει τα αυτοκίνητα πριν από 40 χρόνια, σύμφωνα με τους διοργανωτές δημοπρασίας.

Η «Συλλογή Palmen Barnfind» θα βγει στο σφυρί στην Ολλανδία από τις 19 Μαΐου στο πλαίσιο δημοπρασίας που διοργανώνει η Gallery Aaldering και η Classic Car Auctions.

«Αυτή η συλλογή είναι πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και τους συλλέκτες σε όλο τον κόσμο να επεκτείνουν τη συλλογή τους», ανέφεραν οι Nico και Nick Aaldering σε δελτίο τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να δημοπρατήσουμε αυτά τα αυτοκίνητα μέσω της Classic Car Auctions και ανυπομονούμε να δούμε πόσο μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για αυτή την υπέροχη συλλογή».

Σπάνια συλλογή

Ο Πάλμεν διατηρούσε τα αυτοκίνητα όπως ήταν όταν τα αγόρασε, τα μετέφερε στις αποθήκες του και δεν πούλησε κανένα. Σπάνια έδειχνε τη συλλογή σε κάποιον, οπότε πολύ λίγοι γνώριζαν την ύπαρξή της. Η συντήρηση γινόταν κυρίως από τον ίδιο. Μπορείτε σίγουρα να την ονομάσετε μια από τις καλύτερα φυλαγμένες μυστικές συλλογές αυτοκινήτων στην Ευρώπη, αναφέρει ο οίκος Classic Car Auctions.

Ο Αντ Πάλμεν που ίδρυσε επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων είχε ιδιαίτερη προτίμηση για τα ιταλικά τετράτροχα, Alfa Romeo, Lancia, Maserati και Ferrari. Στη συλλογή του υπάρχουν επίσης γαλλικά Facel Vega, γερμανικά BMW, Mercedes και NSU. Τα βρετανικά αυτοκίνητα εκπροσωπούνται από Jaguar, Aston Martin και Rolls-Royce, ενώ στα αμερικανικά κλασικά της συλλογής περιλαμβάνονται Chevrolet, Cadillac και Ford.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus