Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε ύστερα από έκρηξη βυτιοφόρου καυσίμων στη γέφυρα γέφυρα Gold Star Memorial Bridge του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τραυματίες, με τον αριθμό να παραμένει ακόμη άγνωστος.

Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προήλθε από την ανατροπή του οχήματος.

Ο δήμαρχος του new London, Μάικλ Πασέρο, επιβεβαίωσε πως ο νεκρός είναι ο οδηγός του βυτιοφόρου.

Αναφορές για φωτιά σε διπλανά κτίρια

Το υπουργείο Μεταφορων στις ΗΠΑ υποχρεώθηκε να κλείσει σημεία στο οδικό δίκτυο, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη γέφυρα, στην οποία σημειώθηκε το περιστατικό.

«Οι δύο λωρίδες του διαπολιτειακού δρόμου I-95 και η γέφυρα Gold Star Memorial έχουν κλείσει εξαιτίας σοβαρού ατυχήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος στο new London.

Η πολιτειακή αστυνομία του Κονέκτικατ επιβεβαίωσε επίσης πως κτίρια κάτω από τη γέφυρα έχουν πιάσει φωτιά, ενώ υπάρχουν αναφορές και για τραυματίες.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ρωσία: Έμμεσες απειλές του Κρεμλίνου στην Ευρώπη
Επικαιρότητα |

«Κίνδυνος» για την ασφάλεια της ΕΕ οι δηλώσεις Μακρόν και Βρετανού ΥΠΕΞ, προειδοποιεί το Κρεμλίνο

Τα βρετανικά όπλα που «μπορούν να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας» και η «αποστολή δυτικών ενόπλων δυνάμεων στο ουκρανικό έδαφος» – Δεν εξετάζουμε τέτοιο ενδεχόμενο, λέει η Δύση