Στη φαρέτρα των πολιτικών αρχηγών, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, έχει μπει δυναμικά η γνωστή κοινωνική πλατφόρμα Tik Tok.

Έτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ακολουθώντας την τάση της εποχής, ουκ ολίγες φορές αναρτά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, είτε με επαφές και συνομιλίες με τους πολίτες, είτε θέλοντας να στείλει κάποιο μήνυμα.

Δημοσκόπηση για το ΒΗΜΑ: Τι λένε οι πολίτες και οι αριθμοί 4 Κυριακές πριν την κάλπη

O πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήρτησε βίντεο όπου συνομιλεί με νεαρό στην Κόρινθο, ο οποίος δουλεύει στον χώρο της εστίασης και κάνει λόγο για επιχειρήσεις που δίνουν μισά ένσημα από όσα έχουν συμφωνηθεί, για συμφωνίες μετρητών στο χέρι τα οποία όμως οι εργαζόμενοι εξαναγκάζονται να τα δώσουν πίσω από το ATM.

«Υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση,δεν μπορείτε να φανταστείτε…για να μη σου δώσουν τον κατώτατο μισθό» τονίζει ο νεαρός πολίτης στον Αλέξη Τσίπρα.

@atsipras #Τσίπρας #fyp #tiktokgreece #Κόρινθος #νέοι ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο, όπου για πρώτη φορά μιλά ο ίδιος και απευθύνεται στους πολίτες. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ζήτημα της Υγείας και της ισότιμης πρόσβασης σε αυτήν.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «δεν υπάρχει δικαιοσύνη, αν δεν μπορεί ο καθένας, ανεξάρτητα από την οικονομική του δυνατότητα, να έχει πρόσβαση σε αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης. Αυτό για εμάς είναι δέσμευση. Γιατί Δικαιοσύνη παντού σημαίνει Δικαιοσύνη για όλους και στην υγεία».

Το μήνυμα ήρθε με αφορμή την επικοινωνία που είχε με συνταξιούχο στα Μουδανιά της Χαλκιδικής, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο κομμάτι της περίθαλψης.

@atsipras #fyp #fypgreece #tiktokgreece #ΔικαιοσύνηΠαντού #Τσίπρας ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

«Τι μπορούμε να πληρώσουμε ρε πρόεδρε;»

Ένα από τα βίντεο που συγκέντρωσε τις περισσότερες προβολές στον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα είναι αυτό με τον διάλογο με αγανακτισμένο πολίτη στην Καστοριά στις 6 Δεκεμβρίου ο οποίος του εκφράζει την οργή και την αγωνία του για την κατάσταση στη χώρα, σημειώνοντας πως τον έχουν χαρακτηρίσει δεξιό και λέγοντας χαρακτηριστικά «τι θα κάνουμε πρόεδρε;».

@atsipras Σήμερα, στην Καστοριά. #Τσίπρας #περιοδεία #tiktokgreece #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

«Μ’ έκοψε η Κεραμέως»

Χαρακτηριστικό και το viral βίντεο από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ελευσίνα, όπου συνομίλησε με νέους. Συγκεκριμένα, ένας νεαρός του περιγράφει πώς τον «έκοψε η Κεραμέως» στις πανελλήνιες εξετάσεις  ενώ ένας διανομέας του επισημαίνει τα τεράστια προβλήματα της εστίασης.

@atsipras #Τσίπρας #fyp #tiktokgreece #Ελευσίνα ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Οι προσωπικές στιγμές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να μοιράζεται και προσωπικές στιγμές, από τον ελεύθερο χρόνο του. Ενδεικτικό το βίντεο όπου τον βλέπουμε να απολαμβάνει τη θάλασσα και τα μακροβούτια.

«Μια χειμερινή βουτιά πριν βουτήξουμε στα δύσκολα» γράφει στη λεζάντα, ο Αλέξης Τσίπρας.

@atsipras #Τσίπρας #fy #fyp #fypgreece #βουτιά ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Σ’ ένα άλλο βίντεο, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάς δείχνει τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο.

@atsipras Μια διαφορετική συνέντευξη στους Betarades. #Τσίπρας #betarades #συνέντευξη #fyp #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωεκλογές: Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ
Επικαιρότητα |

Tι πρόκειται να δούμε στις ευρωεκλογές – Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στα κομματικά επιτελεία για τις ευρωεκλογές με το μεγάλο στοίχημα να είναι η συμμετοχή των πολιτών και ο μεγάλος φόβος η άνοδος της ακροδεξιάς.

Ρωσία: Έμμεσες απειλές του Κρεμλίνου στην Ευρώπη
Επικαιρότητα |

«Κίνδυνος» για την ασφάλεια της ΕΕ οι δηλώσεις Μακρόν και Βρετανού ΥΠΕΞ, προειδοποιεί το Κρεμλίνο

Τα βρετανικά όπλα που «μπορούν να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας» και η «αποστολή δυτικών ενόπλων δυνάμεων στο ουκρανικό έδαφος» – Δεν εξετάζουμε τέτοιο ενδεχόμενο, λέει η Δύση