Το «MEGA Σαββατοκύριακο» έριξε σήμερα, Κυριακή 16 Ιουλίου, αυλαία και ευχήθηκε σε όλους τους τηλεθεατές «καλό καλοκαίρι».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα, αποχαιρέτισαν με συγκίνηση τους τηλεθεατές, έχοντας στο πλάι τους την ομάδα τους και έδωσαν ραντεβού για τις 2 Σεπτεμβρίου.

«Μου φαίνεται σαν ψέμα, έχω συγκινηθεί. Φτάσαμε στο τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν. Δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, δύο εκλογικές αναμετρήσεις, πολύ σοβαρά θέματα της επικαιρότητας να διαχειριστούμε, αλλά ήμασταν όλοι ενωμένοι εδώ. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μάς επιλέξατε να μας έχετε πρώτους στο δυναμικό κοινό. Καλό καλοκαίρι σε όλους», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Με τη σειρά της, η Στέλλα Γκαντώνα, ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε πολύ που μας βοηθήσατε να ανέβουμε αυτό το “βουνό” φέτος. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά εδώ, τους ρεπόρτερ, τους συναδέλφους μας στο κανάλι. Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη που και φέτος μάς εμπιστεύτηκε… Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του σταθμού… Να ζητήσουμε και συγγνώμη αν κάναμε λάθη. Καλό καλοκαίρι. Θα ανανεώσουμε στις 2 Σεπτεμβρίου».

Δείτε το απόσπασμα

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα