Τα Public και η MediaMarkt συμμετέχουν στον νέο κύκλο του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» και δίνουν τη δυνατότητα για αντικατάσταση του παλιού, ηλεκτρικού θερμοσίφωνα με έναν νέο, ηλιακό.

Μάχη για τις επιδοτήσεις του «Εξοικονομώ» και του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα»

Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν τον παλιό, ενεργοβόρο θερμοσίφωνα με νέο. Η αντικατάσταση του θερμοσίφωνα μπορεί να υλοποιηθεί στην κύρια ή τη δεύτερη κατοικία, όπου θα πρέπει να υπάρχει ενεργή σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος, και το ποσοστό της επιδότησης ξεκινά από το 50% και φτάνει μέχρι το 60% της αξίας του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Σημειώνεται πως η αξία της επιχορήγησης διατίθεται με τη μορφή voucher και μπορεί να εξαργυρωθεί όλα τα καταστήματα Public και MediaMarkt ή στα αντίστοιχα websites (www.public.gr και www.mediamarkt.gr).

Οι ειδικοί στα Public και στη MediaMarkt βοηθούν στην επιλογή του κατάλληλου θερμοσίφωνα, ενώ υπάρχει και εξειδικευμένη σελίδα που έχει σχεδιαστεί για τον σκοπό αυτό. Μέσα από σύντομες και στοχευμένες ερωτήσεις, ο πελάτης βρίσκει τον τύπο θερμοσίφωνα που καλύπτει ανάμεσα στα τέσσερα κορυφαία brands ηλιακών θερμοσίφωνων: Sole, Howat, Nobel ή Μαλτέζος.

Παράλληλα, Public και MediaMarkt προσφέρουν ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής με χαμηλές δόσεις. Ταυτόχρονα, μπορεί να πραγματοποιηθεί η απεγκατάσταση της παλιάς συσκευής και η εγκατάσταση της νέας από εξειδικευμένο συνεργάτη των Public και της ΜediaMarkt.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green