Διάθεση για δουλειά, εμπειρία στη διαχείριση εγχειρημάτων, μία παρακαταθήκη προσφοράς στα κοινά με σκοπό και στόχο μόνο το κοινό καλό και το δημόσιο/εθνικό συμφέρον είναι αυτά που θέλει να προσφέρει στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση η Χριστίνα Κεφαλογιάννη που είναι υποψήφια στον Κεντρικό Τομέα, με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά, και η οποία απαντά σήμερα στα ερωτήματα του Οικονομικού Ταχυδρόμου.

Διεκδικείτε την εκλογή σας ως περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά». Η πρόθεση σας αυτή είναι απόρροια διαπιστώσεων για ελλείψεις στη περιφέρεια που πρέπει άμεσα να καλυφθούν ή μια συνολική διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο;

Κατεβαίνω στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ». Έναν τομέα που απαρτίζεται από 8 Δήμους: Αθήνα, Βύρωνα, Γαλάτσι, Δάφνη-Υμηττός, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή και Νέα Φιλαδέλφεια. Η απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές είναι συνδυασμός των λόγων που αναφέρετε. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα, εργάστηκα και εργάζομαι στην Αθήνα. Γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά μου. Είτε μέσω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης είτε μέσω της υπόλοιπης κοινωνικής μου δραστηριότητας ζω καθημερινά τα προβλήματα, τις καθυστερήσεις, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι ζούμε στην Αττική. Θέλοντας να βοηθήσω με κάθε τρόπο στην προσπάθεια του επικεφαλής του συνδυασμού μας, Νίκου Χαρδαλιά, να κάνει την Περιφέρεια Αττικής μια περιφέρεια παραγωγική, ασφαλή, ανθρώπινη, πράσινη, αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση της περιφερειακής συμβούλου. Έχω διάθεση για δουλειά, εμπειρία στη διαχείριση εγχειρημάτων, μία παρακαταθήκη προσφοράς στα κοινά με σκοπό και στόχο μόνο το κοινό καλό και το δημόσιο/εθνικό συμφέρον.

Θα είστε «ορατή» στο κοινωνικό σύνολο μετά τις εκλογές; Θα περπατάτε στις γειτονιές; Θα αντιμετωπίζετε κατά πρόσωπο ανθρώπους που θα έχουν προβλήματα;

Έχω μάθει από μικρή, παρατηρώντας την πορεία του πατέρα μου Γιάννη Κεφαλογιάννη αλλά και αργότερα της αδερφής μου Όλγας, ότι ο κάθε πολίτης έχει ανάγκη να βρίσκεται σε επαφή με τον αντιπρόσωπό του στα κοινά. Για να του μεταφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, να ζητήσει συμβουλή για την επίλυσή τους ή ακόμα και για να μεταφέρει θέματα γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος. Θα έχω πάντα δίαυλο επαφής με το κοινωνικό σύνολο για να μπορώ κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει πράξη η δέσμευσή μας για βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Περιφέρειας.

Η Αυτοδιοίκηση Β΄ Βαθμού μπορεί να αποτελέσει θεσμικό φορέα αλλαγών;

Η Αυτοδιοίκηση Β’ Βαθμού είναι μία έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας και αποτελεί θεμελιώδη θεσμό του δημόσιου βίου. Είναι μία εξουσία που πηγάζει άμεσα από το Λαό. Έχει λοιπόν τη νομιμοποίηση να αποτελέσει θεσμικό φορέα αλλαγών διεκδικώντας τη σωστή της θέση στον καταμερισμό αρμοδιοτήτων, ευθυνών, ελέγχου. Θεωρώ ότι η μέχρι σήμερα πρακτική έχει δημιουργήσει μία ασάφεια που οφείλουμε άμεσα να επιλύσουμε με τη συνδρομή βέβαια της Κεντρικής Διοίκησης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα