Διανύοντας πια τον δεύτερο αιώνα της λειτουργίας του, Το Βήμα ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, ενισχύοντας την μακρά του παράδοση στην έγκυρη και ποιοτική δημοσιογραφία, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός σύγχρονου, απαιτητικού κοινού.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η Alter Ego Media S.A. με την Wall Street Journal, η εφημερίδα «Το Βήμα» θα φιλοξενεί κάθε Κυριακή ένα ειδικό αγγλόφωνο ένθετο, προσφέροντας στους αναγνώστες της μια επιλογή από τα σημαντικότερα πρόσφατα άρθρα και αναλύσεις της διεθνούς ακτινοβολίας οικονομικής εφημερίδας.

Η νέα συνεργασία με την Dow Jones, εκδοτική εταιρεία της «WALL STREET JOURNAL», ενισχύει το στόχο του Ομίλου Alter Ego Media να παρέχει στους αναγνώστες του το καλύτερο και εγκυρότερο περιεχόμενο.

Εκτός από το νέο ένθετο, το αγγλόφωνο κοινό αποκτά πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας δημοσιογραφική ανάλυση και έγκυρη ενημέρωση για την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα και μέσα από τον ιστότοπο tovima.com, όπου θα φιλοξενούνται επίσης επιλεγμένα άρθρα της αμερικανικής εφημερίδας, αλλά και πρωτογενή θέματα του Βήματος.

Η αγγλόφωνη ψηφιακή έκδοση του Βήματος, που ξεκίνησε τη λειτουργία της αυτή την εβδομάδα, φιλοδοξεί να προσφέρει έγκαιρη και διαρκή ενημέρωση στην αγγλική γλώσσα, με συνεχή ανανέωση του περιεχομένου της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα