Στην χορήγηση 15ου μισθού στους πολύτεκνους εργαζομένους της και στο «πάγωμα» των τιμών για όλο το 2024, προχώρησε η Βιολάντα.

Όπως επισημαίνει με σχετική της ανακοίνωση: «η Βιολάντα λαμβάνοντας υπόψη της, δυο από τα κυριότερα κοινωνικά ζητήματα, την υπογεννητικότητα και την ακρίβεια, ανακοίνωσε τη χορήγηση 15ου μισθού σε όλους τους πολύτεκνους εργαζομένους γονείς που απασχολούνται στην Τρικαλινή Μπισκοτοποιΐα».

Βιολάντα: Το πρώτο εργοστάσιο μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έκανε γνωστό πως η δέσμευση της να μην προχωρήσει σε αύξηση τιμών κατά το 2023 επιτεύχθηκε πλήρως, ενώ δεσμεύτηκε πως και το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές, καθώς δε θα προβεί σε καμία ανατίμηση.

«Η Τρικαλινή Μπισκοτοποιΐα, που μέσα στο 2023 έθεσε σε λειτουργία το πρώτο και μοναδικό εργοστάσιο μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα, αποτελεί πρότυπο εταιρείας που όσο αναπτύσσεται, αυξάνει το κοινωνικό της έργο και μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Βιολάντα ΑΕ έκλεισε το 2022 με κύκλο εργασιών 28,1 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 15,2%, ενώ συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητας της θυγατρικής εταιρείας Vitafree εκτιμάται ότι σε επίπεδο ομίλου ο τζίρος πέρυσι ξεπέρασε τα 35 εκατ. ευρώ, από περίπου 30 εκατ. ευρώ στην προηγούμενη χρήση.

Η μητρική, Βιολάντα ΑΕ, που δημοσίευσε ισολογισμό για το 2022, εμφανίζει αύξηση όγκου παραγωγής κατά 16% και αύξηση όγκου εξαγωγών κατά 26%. Οι πωλήσεις εξωτερικού, πάντως, εξακολουθούν να αποτελούν μικρό μερίδιο, αντιστοιχώντας σε περίπου 4,5 εκατ. ευρώ στην εξεταζόμενη οικονομική χρήση, από περίπου 3,5 εκατ. ευρώ στην προηγούμενη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης