Με τη Σελίν Ντιόν να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω των προβλημάτων υγείας της, η τραγουδίστρια ήταν εμφανώς συγκινημένη καθώς περπατούσε στη σκηνή των Grammy με τον 23χρονο γιο της Rene-Charles.

Ενώ δίνει τη μάχη της με το σύνδρομο δύσκαμπτου προσώπου, η Σελίν Ντιόν πραγματοποίησε μια εμφάνιση σοκ στα Grammy την Κυριακή.

Η 55χρονη τραγουδίστρια ήταν εμφανώς συγκινημένη καθώς ανέβηκε στη σκηνή, με το κοινό να σηκώνεται όρθιο για να τη χειροκροτήσει.

«Σας ευχαριστώ όλους! Σας αγαπώ κι εγώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από καρδιάς.

Όσοι είχαν την ευλογία να βρίσκονται εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Και τώρα μου δίνει μεγάλη χαρά να παρουσιάσω ένα Grammy που μου απένειμαν δύο θρύλοι, η Diana Ross και ο Sting πριν από 27 χρόνια. Αυτοί είναι οι εξαιρετικοί υποψήφιοι για το άλμπουμ της χρονιάς», σημείωσε χαρακτηριστικά η Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν απένειμε το Grammy στην Τέιλορ Σουίφτ

Η Σελίν Ντιόν στη συνέχεια ανακοίνωσε πως το Grammy κέρδισε η Τέιλορ Σουίφτ με το άλμπουμ της Midnights, γράφοντας ιστορία καθώς κέρδισε το βραβείο για τέταρτη φορά.

Ο αγώνας της Σελίν Ντιόν για να συνεχίσει την καριέρα της θα καταγραφεί στο νέο ντοκιμαντέρ I Am: Celine Dion.

Ήταν τον Δεκέμβριο του 2022 που η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια διαταραχή που κάνει τους μύες του κορμού και των άκρων να εναλλάσσονται μεταξύ σπασμών και ακαμψίας.

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε τότε πως θα αποσυρθεί από τις εμφανίσεις. Στο νέο ντοκιμαντέρ, τα γυρίσματα του οποίου διήρκησαν πάνω από ένα χρόνο, καταγράφεται η προσπάθειά της να συνεχίσει την κανονική της ζωή και την καριέρα της.

Υπόσχεται πως δεν θα την καθορίσει η ασθένειά της και πως θα ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από την ασθένειά της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Παπαθανάσης: Στο Ταμείο Ανάκαμψης πρόγραμμα για αντίγραφα ταινιών για άτομα με προβλήματα ακοής ή όρασης
Plus |

Στο Ταμείο Ανάκαμψης πρόγραμμα για αντίγραφα ταινιών για άτομα με προβλήματα ακοής ή όρασης

Η επιδότηση θα καλύπτει έως και το 100% των δαπανών δημιουργίας προσβάσιμων αντιγράφων για κινηματογραφικά έργα μεγάλου μήκους, που έχουν εξασφαλίσει διανομή σε αίθουσα ή με τηλεοπτική μετάδοση ή ως περιεχόμενο σε πλατφόρμα