Οι δύο κορυφαίοι τενίστες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι πάμπολλες φορές σε κορυφαία παγκόσμια τουρνουά. Τώρα όμως βρίσκονται από την ίδια πλευρά του φιλέ… της Louis Vuitton.

Η φωτογράφος Άνι Λίμποβιτς απαθανάτισε το δίδυμο να ανεβαίνει σε βουνό στους Δολομίτες της Ιταλίας, ενσωματώνοντας τέλεια το tagline της καμπάνιας: «Υπάρχουν ταξίδια που μετατρέπονται σε θρύλους», στο τελευταίο από τα ετήσια επεισόδια που γυρίζει τα τελευταία 17 χρόνια ο κολοσσός ειδών πολυτελείας.

Πόσα χρήματα έβγαλαν οι κορυφαίοι τενίστες – Πρώτος σε έσοδα ο Τζόκοβιτς, έβδομος ο Τσιτσιπάς 

Αυτό το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «βασικών αρχών», όπως χαρακτηρίζεται από την καμπάνια, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τους Αντουάν Αρνό και Πιέτρο Μπέτσαρι, συνεχίζει να σηματοδοτεί τις διαχρονικές αρχές που καθορίζουν την εμβληματική μάρκα πολυτελείας.

«Γνωρίζω πόσες σημαντικές προσωπικότητες ήταν μέρος αυτής της καμπάνιας, επομένως για μένα προσωπικά, το να είμαι μέρος της είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος, ειδικά που το μοιράζομαι με τον Ρότζερ — Ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου και σήμερα στενός φίλος», είπε στην ιστοσελίδα Robb Report ο Ναδάλ. «Στην καριέρα μου πέτυχα περισσότερα από όσα ονειρευόμουν ποτέ, επομένως, στο τέλος της ημέρας, η κληρονομιά όσον αφορά τα ανθρώπινα όντα είναι η πιο σημαντική αξία».

Ο Φέντερερ πρόσθεσε: «Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δουλέψω σε αυτήν την καμπάνια με τον Ράφα. Το πώς θα μπορούσαμε να είμαστε αντίπαλοι και μετά στο τέλος της καριέρας μας να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον κάνοντας αυτή την καμπάνια ήταν πολύ ωραίο. Και το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα εδώ, νομίζω ότι ενσωματώνει επίσης τα πάντα: στην κορυφή των βουνών. Για εμάς είναι κάτι σημαντικό και ξεχωριστό».

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η οποία θα προβληθεί σε έντυπα ένθετα και στα κοινωνικά κανάλια της Louis Vuitton, ο Φέντερερ απαθανατίζεται στην κορυφή του βουνού με το κλασικό σακίδιο Monogram Christopher, ενώ ο Ναντάλ με την έκδοση Monogram Eclipse.

«Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που ξεκίνησα την πρώτη καμπάνια Core Values ​​με τον Αντουάν Αρνό και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναβιώσω αυτήν την εμβληματική σειρά», πρόσθεσε ο Πιέτρο Μπέτσαρι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Louis Vuitton.

«Κάθε κεφάλαιο στις “Βασικές Αξίες” γιορτάζει την κληρονομιά της Louis Vuitton στα ταξίδια, στη συνεργασία με εξαιρετικούς ανθρώπους και στη μετάδοση – τόσο σωματική όσο και συναισθηματική. Ήταν λαμπρό να δουλέψω με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφαελ Ναδάλ σε αυτή το νέο κεφάλαιο – εμπνευσμένοι αθλητές, καρδιακοί φίλοι με μαρτυρίες για την πειθαρχία και την τελειότητα των δικών τους προσωπικών αθλητικών ταξιδιών».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport