• 13:57 Ο χαλκός ψάχνει νέα υψηλά 6μήνου Αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες για τον χαλκό, που έχει οδηγήσει τις τιμές σε υπεραγορασμένη ζώνη. Η στήριξη φαίνεται στα 4,09 δολάρια ανά λίβρα, με την επόμενη στάση στα 4,46.
  otmarkets-live
 • 13:33 Στο 4,20% η απόδοση στη λήξη στο ομόλογο της ΜΟΗ(Ο1), λήξης Μαρτίου 2028 (ονομ. 1,9%)
 • 13:31 Με μικρό premium συνεχίζει το ΣΜΕ Μαρτίου του ΑΔΜΗΕ έναντι της spot
 • 13:30 Με σημαντικό premium πέρασε μικρή συναλλαγή στα παράγωγα Ιουνίου της ΕΤΕ
 • 13:29 Νέα ιστορικά υψηλά για τον ΜΥΤΙΛ
 • 13:28 Πέρασε πακέτο 252 χιλ. ευρώ στην ΕΝΤΕΡ (@3,90)
 • 13:18 Η ΦΡΙΓΟ προσπαθεί να ξεφύγει από την αφάνεια Τρομερά ταλαιπωρημένη μετοχή όλα αυτά τα χρόνια, δέσμια της κακής διοίκησης και ενός αέναου σήριαλ δανεισμού. Η κοντινή στήριξη παραμένει στα 0,095, και όσο πάνω από 0,08 μπορεί να κινηθεί προς τα 0,15. Η εμπορευσιμότητα παραμένει αχίλλειος πτέρνα στη συναλλακτική πρακτική, απαιτώντας υπομονή και καλή διαχείριση θέσης.
  otmarkets-live
 • 12:16 Η ΠΡΟΦ συντηρεί την ανοδική της τάση Το τεχνικής σημασίας πάτημα στα 2,60 ευρώ δίνει αέρα στη μετοχή για μια επαναπροσέγγιση των ιστορικών υψηλών στην περιοχή 3,60-3,80, ακολουθώντας βεβαίως πολύ επιθετική μεσοπρόθεσμη ανοδικότητα. Οι όγκοι έχουν αρχίσει και πάλι να αποκτούν ενδιαφέρον σε μέσο όρο, με τα κεφάλαια στον κλάδο να συνεχίζουν να εισέρχονται με καλό ρυθμό.
  otmarkets-live
 • 12:08 Η AbbVie ψάχνει αγοραστές Κοντεύει η ανακοίνωση αποτελεσμάτων για τον φαρμακευτικό κολοσσό, με τη στήριξη εν μέσω διετούς ανοδικής τάσης να δοκιμάζεται προσφέροντας πατήματα. Ο στόχος προσφέρεται αρκετά υψηλότερα στα 160 δολάρια, με τους υπομονετικούς να κάθονται μέχρι και τα 210, ενώ η έξοδος φαίνεται κάτω από 133 σε εβδομαδιαίο κλείσιμο.
  otmarkets-live
 • 12:00 Η Ford επιφυλάσσει εκπλήξεις Την προσοχή μας απαιτεί η μετοχή της Ford (NYSE:F) καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη για 6η φορά με την αντίσταση της μεσοπρόθεσμης πτωτικότητας. Ενδεχόμενη κατοχύρωση των 13,50 δολαρίων σε ημερήσιο ικλείσιμο θα ανοίξει τον δρόμο για συνέχιση της κίνησης, με το μοτίβο να έχει σχηματίσει μια διαδρομή προς τα 17,60-17,80
  otmarkets-live
 • 11:52 Τα πανιά των Jumbo ψάχνουν αεράκι Μια από τις ελάχιστες μετοχές με τόσο παράδοξη συμπεριφορά στο ταμπλό, η ΜΠΕΛΑ μοιάζει σοβαρά υποτιμημένη σε σχέση με την εξαιρετική χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας, και μάλιστα έχοντας αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο την ανθεκτικότητά της σε εξωτερικά σοκ (λ.χ. πανδημία, πόλεμος στην Ουκρανία). Το επίπεδο των 16 ευρώ φαίνεται να μην αντέχει ως αντίσταση στον μεσοπρόθεσμο σχηματισμό συσσώρευσης, με τη μετοχή να κοιτάει τα 22 ευρώ, που ακόμα κι εκεί θα θεωρείται "φθηνή".
  otmarkets-live
 • 10:33 Σταθεροποιητικές δυνάμεις στον χρυσό Συνεχίζοντας το επιθετικό momentum, ο χρυσός διατηρείται στην υπεραγορασμένη ζώνη, με καύσιμο από τη μερική αποδυνάμωση του δολαρίου ΗΠΑ και τις προσδοκίες για ανισορροπία στη ζήτηση για το πολύτιμο μέταλο. Η στήριξη οριοθετείται στα 1890, με τα 1970 δολάρια ανά ουγγιά να μην είναι και τόσο μακριά. Η χρυσή λίρα αγοράζεται στα 402,20 και η λιποβαρής στα 384,61 (ΤτΕ).
  otmarkets-live
 • 10:26 Η ΙΝΚΑΤ έχει σοβαρέψει Με την ΑΜΚ να καλύφθηκε εξ ολοκλήρου, η εταιρεία έχει 100 εκατομμύρια ευρώ ταμείο για να συνεχίσει τις δραστηριότητές της. Στο ταμπλό, διατηρεί μαι συσσώρευση ανοδικού χαρακτήρα εδώ και 10 έτη, με την τρέχουσα συγκυρία να την ευνοεί για μια προσέγγιση των 2,2 ευρώ σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.
  otmarkets-live
 • 09:56 Μουδιασμένα τα ΣΜΕ στο Σικάγο τα χαράματα Μέτριες απώλειες φαίνεται να καταγράφουν τα ΣΜΕ των βασικών δεικτών των ΗΠΑ στις πρώτες ώρες της χρηματιστηριακής εβδομάδας ,μεσοσταθμικά στο -0,50% με χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα. Η Ασία έκλεισε με μικτά πρόσημα με την Κίνα να είχε μεγάλες απώλειες.
 • 09:54 Προς νέα υψηλά κίνησης το ευρωδόλαρο Εντός του ανοδικού του μοτίβου η μεγάλη ισοτιμία, με την περιοχή του 1,06-1,0630 να συνιστά σημαντική στήριξη βραχυπρόθεσμου χαρακτήρα για την ανοδική συνέχιση που βλέπει τα 1,11, δεδομένου ότι και η Fed δεν έχει προφανή λόγο (προς το παρόν) να επιτεθεί σε νέα εκτεταμένη επιτοκιακή στόχευση.
  otmarkets-live
 • 09:53 Νέο αρνητικό ρεκόρ για την αγορά ναύλων Η 21η συνεχόμενη πτωτική ημέρα για τον δείκτη νάυλων ξηρού επιβεβαιώνει την κακή κατάσταση στη ζήτηση, αφενός διότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για άλλες κατηγορίες, αφετέρου διότι συνεχίζονται οι αρνητικές εκτιμήσεις για την οιοκονομική δραστηριότητα τις επόμενες εβδομάδες.
 • 09:47 Ο FTSE 100 εντυπωσιάζει με τη μεστή συμπεριφορά του Υπενθυμίζοντας ότι ο Άγγλος έχει δει πρόσφατα ιστορικά υψηλά, οι 7600 μονάδες αφορούν στην ενδιαφέρουσα στήριξη με δεδομένο ότι έχει λάβει χώρα ανοδική διαφυγή από το μεσοπρόθεμσο πτωτικό τέμπο. Το επίπεδο των 7900-8000 μονάδων είναι η επόμενη στάση σε μια υπεραπόδοση του FTSE 100 έναντι όλων των λοιπών δεικτών παγκοσμίως.
  otmarkets-live
 • 09:45 Η μικρή κεφαλαιοποίηση των ΗΠΑ ξαναπαίρνει μπρος Ο Russell 2000 μικρής κεφαλαιοποίησης διατηρεί εν ισχύ το τεχνικό αγοραστικό μοτίβο από τις 1830, μετά την ανοδική διάσπαση και μετέπειτα επιβεβαίωση της πτωτικότητάς του. Στη συνεδρίαση της Παρασκευής διατήρησε την ορμή του, απορροφώντας σημαντικού όγκου ρευστοποιήσεις και κλείνοντας σε νέα υψηλά κίνησης. Οι πιθανότητες για τη -μετά από μήνες- προσέγγιση των 2000 μονάδων είναι καλές, με στήριξη τα 1860.
  otmarkets-live
 • Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

  Latest News