• 16:09 Πάνω από 3,5% της Dimand πέρασε σε προσυμφωνημένες συναλλαγές 700 χιλιάδων μετοχών σε τιμή 11,70 ευρώ
 • 15:56 Η Iridium έχει προσελκύσει το επενδυτικό κοινό Την προσοχή μας ζητάει η μετοχή της Iridium (NASDAQ:IRDM) που πρόσφατα μπήκε σε υπεραγορασμένη ζώνη με τη δυνατή συνεδρίαση της 6ης Ιανουαρίου (+12,81%) και πάνω από τα 7 δισεκατομμύρια κεφαλαιοποίηση, εν αναμονή των εταιρικών αποτελεσμάτων την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου. Στο ταμπλό παλεύει με το επιθετικό της επίπεδο των 58 που μπορεί να την οδηγήσει στα 67 δολάρια, με τη δυνατή της βάση να φαίνεται στα 53,50-53,90. Μπόνους, ο πολλά υποσχόμενος κλάδος τηλεπικοινωνιών.
  otmarkets-live
 • 15:48 Η ΕΧΧΟΝ εντυπωσιάζει ακόμα και μετά από τόσο μακροσκελές ανοδικό ράλι Με την αγορά να έχει ήδη τιμήσει προεξοφλητικά τα αποτελέσματα της εταιρειας οδηγώντας τη μετοχή (NYSE:XOM) σε ιστορικά υψηλά, είμαστε θεατές ενός ανεπανάληπτου έργου για τις ενεργειακές. Η εταιρεία αισίως πάτησε τα 460 δισεκατομμύρια κεφαλαιοποίηση, και το επίπεδο των 120 δολαρίων ενδείκνυται για ρευστοποιήσεις μέχρι νεοτέρας. Η στήριξη στο επιθετικά ανοδικό μοτίβο φαίνεται στα 104, με επόμενο στόχο τα 131.
  otmarkets-live
 • 15:28 Η ΑΛΦΑ έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις λοιπές τράπεζες H κίνηση της ΑΛΦΑ προς τα 1,30 συνεχίζεται, στο ραντεβού της να βρει το ύψος του σχηματισμού. Η στήριξη σε οποιαδήποτε διορθωτική προσπάθεια είναι στα 1,10-1,12.
  otmarkets-live
 • 14:01 Το ΚΛΜ χτυπάει τον πρώτο τεχνικό στόχο Το ΚΛΜ τιμάει την προ ημερών ανοδική διάσπαση της πτωτικότητας, και μετά το πάτημα στα 0,63 στις 27/1 (ενδοσυνεδριακό) κινείται επιθετικά προς τα 0,80, με ισχυρούς όγκους 4 φορές ανώτερους του μεσοσταθμικού.
  otmarkets-live
 • 13:10 5 μετοχές της μεγάλης κεφαλαιοποίησης έγραψαν νέα υψηλά σε ετήσια βάση (ΠΕΙΡ, ΕΥΡΩΒ, ΓΕΚ, ΜΥΤΙΛ, ΜΠΕΛΑ)
 • 12:28 Η ΕΝΤΕΡ και πάλι στο προσκήνιο Δυνατά πάτησε η ΕΝΤΕΡ στη ζώνη των 3,80, και πλέον δείχνει να κινείται προς τα 4,60, όπου θα κριθεί αν υπάρχουν καύσιμα να προσπελαστεί η πολύμηνη αντίσταση. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημνα έχει παρατηρηθεί επενδυτικό ενδιαφέρον και με πακέτα προσυμφωνημένων.
  otmarkets-live
 • 11:16 Η στήριξη για τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι στα 1,95, για ένα retest των 2,32
 • 10:36 Νεα υψηλά 52 εβδομάδων για την ΠΕΙΡ
 • 10:35 Mε ελεγχόμενες απώλειες άνοιξε το ΧΑ, χωρίς ανησυχία για το ανοδικό momentum
 • 09:34 Ο Τεχνολογικός 100άρης είναι έτοιμος για απογείωση Οι δύο τελευταίες συνεδριάσεις της απερχόμενης χρηματιστηριακής εβδομάδας έδωσαν ξεκάθαρη ανοδική διαφυγή από την πολύμηνη πτωτικότητα του Nasdaq100, με τη χθεσινή να κάνει την παραδοσιακή απότομη διορθωτική κίνηση. Το τρέχον επίπεδο αφορά σε επιβεβαίωση με επόμενο στόχο τις 12750 και έξοδο κάτω από 11490 σε ημερήσιο κλείσιμο. Επιμέρους, οι σηματωροί στην κίνηση φαίνεται να είναι βάσει παρελθούσας συμπεριφοράς στο ταμπλό οι LCID, WBD, MELI, TSLA, και NVDA. Τον καλύτερο Alpha έχουν με διαφορά οι PDD και CEG, με την πρώτη να βρίσκεται ήδη σε υπεραγορασμένη ζώνη με εν ισχύ σήμα αγοράς και τη δεύτερη να μπορεί να συνεχίσει όσο βρίσκεται πάνω από τα 80.
  otmarkets-live
 • 09:23 Η λίρα κερδίζει τον αγώνα ανατίμησης με το δολάριο ΗΠΑ Στον δρόμο για τα 1,40 δολάρια βρίσκεται η λίρα, καθώς το cable πάτησε στο τεχνικό 1,10 (μετά από τις ..δακρύβρεχτες συνεδριάσεις των 23 και 26 Σεπτεμβρίου). Η συνδυασμένη αφήγηση της σταθεροποίησης του βρετανικού νομίσματος και της ηπιότερης προσέγγισης της Fed (προσώρας) ενδυναμώνουν την πεποίθηση της συνέχισης της ανόδου της ισοτιμίας, με τη ζώνη 1,18-1,1820 να αφορά στην πύλη εξόδου από βραχυπρόθεσμες αγοραστικές θέσεις.
  otmarkets-live
 • 09:19 Σε χαμηλά δυόμιση ετών παραμένουν οι ναύλοι ξηρού Βαθιά στην τριψήφια περιοχή του βρίσκεται ακόμα ο Baltic Dry Index, στις 680 μονάδες, κλείνοντας για πρώτη φορά εδώ και εβδομάδες θετικός με οριακά κέρδη 0,59%, στον δρόμο του για το τεχνικής σημασίας επίπεδο των 500. Καθώς τα προβλήματα στο διαμετακομιστικό μοιάζουν δισεπίλυτα μπροστά στον φόβο της αδυναμίας επίτευξης οικονομικής μεγέθυνσης για το πρώτο εξάμηνο, ο κλάδος βρίσκεται βραχυπρόθεσμα σε καταστολή με τις προσδοκίες να είναι ασθενείς.
  otmarkets-live
 • 09:11 Το φυσικό αέριο παραμένει σε προπολεμικά επίπεδα Όπως όλα δείχνουν, το φυσικό αεέριο (Henry) οδεύει προς τον δεύτερο συνεχόμενο πτωτικό μήνα και απώλειες σχεδόν (άλλες) 40 ποσοστιαίες μονάδες. Η χαμηλότερη ζήτηση λόγω καιρικών συνθηκών πέριξ των 100 κυβ. ποδιών ημερησίως, παράλληλα με την άμβλυνση του συστημικού κινδύνου προερχόμενου από τη γεωπολιτική αστάθεια έχει επιφέρει σοβαρή επαναφορά του εμπορεύματος στην "κανονιικότητα", με προεκτάσεις στις πληθωριστικές πιέσεις που ταλανίζουν το οικονομικό σύστημα. Τα 5 δολάρια ανά εκατ. θερμικές μονάδες είναι σε κάθε περίπτωση η σοβαρή αντίσταση στο γράφημα, με την ανοδική αντίδραση να είναι προ των πυλών.
  otmarkets-live
 • 09:09 Συνέχισε αδύναμο το αργό εν όψει των ανακοινώσεων του OPEC H άρνηση, τρις, των βραχυπρόθεσμων παικτών να ανέβουν πάνω από τα 82,40 δολάρια ανά βαρέλι, δημιούργησε μια αντίσταση που επιβαρύνει το διάγραμμα για την επιστροφή των τιμών στα 75,20 που συνιστούν και τη στήριξη στο ανοδικό μοτίβο.
  otmarkets-live
 • Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

  Latest News