Η Santikos  Collection και η Airotel  Group ανακοίνωσαν τη δημιουργία της νέας εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων Capital H.

Η Capital H παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Hospitality Management, Hospitality Support Management  and  Hospitality  Investment  Management  and  Consulting σε όλο το φάσμα ξενοδοχείων, Resorts και Private Clubs, απευθυνόμενη σε ιδιοκτήτες και επενδυτές που αναζητούν ευέλικτες και αποδοτικές λύσεις για τις ανάγκες τους.

Από τη συμμαχία των Santikos Collection και Airotel Group δημιουργείται μια νέα πλατφόρμα αμεσότερης συνεργασίας των δυο ομίλων, η οποία όμως ταυτόχρονα επιτρέπει στα δυο brand να διατηρούν τη μοναδικότητα και την ξεχωριστή ταυτότητά τους. Η Capital H ξεκινάει τις δραστηριότητές της στην αγορά με τη διαχείριση 11 ξενοδοχείων, 850 δωματίων και με την εμπειρία 35 χρόνων πρωτοπορίας και διακρίσεων, σε ζητήματα καινοτομίας, βιωσιμότητας της φιλοξενίας, δια βίου εκπαίδευσης και ανάπτυξης, των δύο καταξιωμένων οικογενειών ξενοδόχων δεύτερης γενιάς που ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Μερικά από τα πρώτα υπό διαχείριση ξενοδοχεία είναι χαρακτηριστικές μονάδες των Santikos Collection και Airotel Group: Stratos  Vassilikos  Hotel στην καρδιά της Αθήνας, Princess  Resort,  Skiathos, ένα αυθεντικό family resort στη Σκιάθο, και Galaxy  Hotel στην Καβάλα που προσφέρει ασύλληπτη θέα στην πόλη. Η συμμαχία ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την εμβέλεια και των δύο ομίλων ενώ παρέχει στους επισκέπτες μεγαλύτερη ποικιλία καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Βασιλικός, CEO  Airotel Group,  επισημαίνει «Ο κλάδος της  φιλοξενίας μετασχηματίζεται σε βάθος και με πολύ γρήγορους  ρυθμούς. Η  συνένωση δυνάμεων είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας. Αυτό ακριβώς κάνουμε με μια άλλη οικογένεια ξενοδόχων δεύτερης γενιάς, συνδυάζοντας την εξειδίκευση με τη διορατική αντίληψη  και  προσφέροντας  κορυφαίες λύσεις  διαχείρισης,  ώστε η  Capital H  να οδηγεί τα ξενοδοχεία σε μια νέα εποχή.»

Ο Κωνσταντίνος  Σαντίκος,  Managing  Director  Santikos  Collection,  τονίζει «Είμαστε χαρούμενοι  που  ανακοινώνουμε  τη  συνεργασία  μας  με  την  οικογένεια  Βασιλικού. Δημιουργούμε από κοινού την ευκαιρία για να επανασχεδιάσουμε τη φιλοξενία με όρους αποτελεσματικότητας  και  μακροπρόθεσμης  βιωσιμότητας,  παραμένοντας  ταυτόχρονα απόλυτα αφοσιωμένοι στην απαράμιλλη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας και τον διαρκή εμπλουτισμό της εμπειρίας τους.»Οι συνεργατικές προσπάθειες και γνώσεις των δύο ομίλων θα επιφέρουν  εξαιρετικές συνέργειες, όχι μόνο για τα δύο αντίστοιχα brand αλλά για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν μελλοντικά στο χαρτοφυλάκιο της Capital H. Η επέκταση της εταιρείας μέσα στο χρόνο θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις του κλάδου να λειτουργήσουν μαζί για να εξελίξουν περαιτέρω την έννοια της ποιοτικής φιλοξενίας.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός