Στο χρηματιστηριακό ταμπλό μεταφέρθηκε η υπόθεσης μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι…

Οι μετοχές σε εταιρείες που ασχολούνται με το γαλλικό ποδόσφαιρο ενισχύονται σήμερα Δευτέρα καθώς ενισχύονται οι προσδοκίες ότι ο Αργεντινός σταρ του ποδοσφαίρου θα σφραγίσει τη συμφωνία του με την Παρί Σεν Ζερμέν (PSG).

Οι μετοχές στην Olympique Lyon αυξήθηκαν κατά 0,9%, ενώ οι μετοχές στον τηλεοπτικό όμιλο TF1 και τον ιδιοκτήτη του Canal Plus Vivendi αυξήθηκαν κατά 1,3% και 0,2% αντίστοιχα, καθώς η κίνηση του Μέσι στην PSG θα αυξήσει τα συνολικά ποσοστά τηλεθέασης του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Μέσι παραδέχθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή, πως «η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία πιθανότητα», την ώρα που ο γαλλικός σύλλογος του προσφέρει συμβόλαιο, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση, καθώς η οικονομική ευρωστία των ιδιοκτητών και η χαλάρωση των οικονομικών κανόνων της UEFA για το fair play, κατέστησαν δυνατή μια πρόταση που κανείς δεν φανταζόταν στις αρχές του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι