Εν συντομία…

Ο Rob Gronkowski, που αναδείχθηκε τέσσερις φορές πρωταθλητής του Super Bowl, επιστρέφει με δικά του NFT.
Ο Gronkowski θα κάνει το ντεμπούτο του με ολοκαίνουργια NFT μέσω της Autograph, μιας πλατφόρμας που δημιουργήθηκε από τον συμπαίκτη του, Tom Brady. Ο Gronkowski και ο Brady είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα όλων των εποχών στο NFL και πλέον συνεργάζονται και για τη δημιουργία NFT.

Η ανακοίνωση

Εχθές 11 του μηνός, ο Gronkowski μοιράστηκε ένα βίντεο με τους παίκτες στο Instagram, καθώς φορούσε μια φανέλα με το λογότυπο της πλατφόρμας Autograph. Στη λεζάντα έγραψε: «Λένε ότι το αίμα είναι πιο παχύ από το νερό – έτσι ο Tom Brady μετακομίζει. Συμμετέχω στην οικογένεια της Autograph.io. Τα ψηφιακά αποκλειστικά κομμάτια με την υπογραφή μου κατευθύνονται προς εσάς αυτήν την εβδομάδα ».

Ο Rob Gronkowski ήταν ένας από τους πρώτους σημαντικούς επαγγελματίες αθλητές που επωφελήθηκαν από την αρχική έκρηξη της NFT αγοράς την άνοιξη. Με την πώληση των εμπορικών NFT καρτών του είχε καταγράψει κέρδος ύψους 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα πρώτα συλλεκτικά αντικείμενα του παίκτη θα κυκλοφορήσουν σήμερα, 12 Οκτωβρίου, και θα κυμαίνονται μεταξύ $12 και $100 το καθένα. Οι εκδόσεις με ψηφιακή υπογραφή θα ξεκινήσουν στις 14 Οκτωβρίου, ξεκινώντας με τιμή $250 η κάθε μία.

Τί είναι NFT?

Τα NFT (Non-fungible token) αποτελούν συνήθως έργα τέχνης, τα οποία ψηφιοποιούνται μέσω της τεχνολογίας blockchain και διαπραγματεύονται στις κρύπτο-αγορές. Τον τελευταίο καιρό, χάρη στην αναβάθμιση του Ethereum δικτύου, η αγορά αυτή έχει σημειώσει σημαντική άνοδο και ιστορικά υψηλά. Καθένα φέρει απόδειξη ιδιοκτησίας και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Τα χαρακτηριστικά αυτά, τούς προσδίδουν μοναδικότητα και αυξάνουν την αξία τους.

Τα αθλητικά NFT ήταν ένα σημαντικό μέρος της φετινής έκρηξης της αγοράς. Η πλατφόρμα ‘NBA Top Shot’ της Dapper Labs κατέγραψε όγκους συναλλαγών αξίας άνω των 700 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto