Την παράταση της κατάθεσης των δικαιολογητικών για το Αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ από τους αγρότες, η οποία λήγει σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2021, ζητάει η ΠΕΠΤΕΓ με επιστολή της προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό.
Η ΠΕΠΤΕΓ στην επιστολή αναφέρει στους δύο υπουργούς ότι εκτός της πανδημίας που ταλαιπωρεί την παγκόσμια και κατ’ επέκταση την ελληνική κοινωνία και οικονομία , το τελευταίο χρονικό διάστημα οι καταστροφές του πρωτογενούς τομέα από τις φυσικές καταστροφές (πλημμύρες και πυρκαγιές) είναι πάρα πολύ σημαντικές. Επομένως, «θεωρούμε πως πρέπει η ελληνική πολιτεία να δώσει μια νέα παράταση, ώστε να ρυθμίσουν οι ενδιαφερόμενοι τις εκκρεμότητες, που σχετίζονται με την διατήρηση του αγροτικού τιμολογίου της ΔΕΗ».







![Ακίνητα: Τι πρέπει να δηλωθεί στο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων (ΜΙΔΑ) [Μέρος 2ο]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/akinita-3-300x300.jpg)




















![Ακίνητα: Τι πρέπει να δηλωθεί στο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων (ΜΙΔΑ) [Μέρος 2ο]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/akinita-3.jpg)











