Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο λήψης και άλλων μέτρων περιορισμού των ανεμβολίαστων αναλόγως των επιδημιολογικών συνθηκών, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στο ερώτημα εάν θα μπορούσαν για παράδειγμα να αποκλειστούν από την εστίαση ή να υποβάλλονται σε τεστ καθημερινά, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως «όλα αυτά είναι ενδεχόμενα ανοιχτά, θα μπορούσαν δυνητικά να γίνουν αν η κατάσταση γίνει πολύ χειρότερη».

Απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο καθολικού lockdown λέγοντας ότι όλα τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση έχουν στόχο να μην επηρεάσουν τη ζωή των εμβολιασμένων που κινδυνεύουν μεν να κολλήσουν ή να νοσήσουν από κορωνοϊό αλλά δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εφαρμογή των νέων μέτρων λέγοντας ότι «ξεκόλλησαν» τη πορεία των εμβολιασμών καθώς έχουν οδηγήσει σε εκατοντάδες ραντεβού πρώτης δόσης.

Σχετικά με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι εκτός από τους υγειονομικούς πουθενά στην Ευρώπη δεν έχει επιβληθεί και πως ένα δημοκρατικό κράτος δεν μπορεί να βάλει σε κάποιον με το ζόρι να εμβολιαστεί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής