Πανευρωπαϊκή περιοδεία αναμένεται να πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι οι Rolling Stones, προκειμένου να τιμήσουν την 60ή επέτειό τους ως συγκρότημα. Με την ονομασία «SIXTY», η περιοδεία των 14 παραστάσεων θα ξεκινήσει από τη Μαδρίτη την 1η Ιουνίου και θα ταξιδέψει σε 10 χώρες συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας.

Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο στάδιο Anfield στο Λίβερπουλ, καθώς και σε δύο συναυλίες στο Hyde Park του Λονδίνου.

Σε αυτή την περιοδεία, ο frontman Μικ Τζάγκερ, και οι κιθαρίστες Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντ, θα συνοδεύονται από τον ντράμερ Στιβ Τζόρνταν. Ο ντράμερ των Stones, Charlie Watts, ο οποίος εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1963, πέθανε πέρυσι σε ηλικία 80 ετών.

«Ανυπομονώ να σας δω όλο αυτό το καλοκαίρι!» έγραψε ο Τζάγκερ στο Twitter, μαζί με ένα βίντεο με το συγκρότημα να παίζει ζωντανά τις τελευταίες δεκαετίες.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξεδόθη, το set list θα περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια της Stones όπως τα “(I Can’t Get No) Satisfaction” και “Paint It Black” μεταξύ άλλων καθώς και “μια επιλογή από απροσδόκητα κομμάτια” από τον τεράστιο κατάλογο μουσικής τους. Η περιοδεία θα έχει και νέα σκηνική παραγωγή.

Οι Stones, που ολοκλήρωσαν το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας τους “No Filter” τον Νοέμβριο, θα παίξουν επίσης σε Μόναχο, Άμστερνταμ, Βέρνη, Μιλάνο, Βρυξέλλες, Βιέννη, Παρίσι και Στοκχόλμη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus