Ο κος Γεώργιος Γεράρδος, ιδρυτής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Πλαίσιο Computers αναδείχθηκε χθες σε Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» για το 2021, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η EY Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύθηκαν, επίσης, οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού.

Πιο αναλυτικά, οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών είναι:

  • «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας» και νικητής του βραβείου Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2021, ο κος Γεώργιος Γεράρδος, ιδρυτής και πρόεδρος Δ.Σ., Πλαίσιο Computers
  • «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας», ο κος Γεώργιος Μυλωνάς, πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος, Αλουμύλ 
  • «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας», ο κος Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής, Blueground
  • «Πρωτοπόρος Επιχειρηματίας», ο Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Παράλληλα, και για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην Ελλάδα, απονεμήθηκε τιμητική «Διάκριση Συνολικής Επιχειρηματικής Προσφοράς», στον κ. Ελευθέριο Σαΐτη, ιδρυτή και πρόεδρο των εταιρειών, Kronos, Intercomm Foods και Agrophoenix, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική επιχειρηματική του πορεία και τη συνεισφορά του στην εθνική οικονομία.

Ο κος Γεράρδος, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό στο Μόντε Κάρλο τον Ιούνιο του 2022, όπου, μαζί με τους νικητές του αντίστοιχου εθνικού βραβείου από 60 περίπου χώρες, θα διαγωνιστεί για τον τίτλο ΕΥ World Entrepreneur Of The Year 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις