Ιστορικό προσέλευσης καταγράφηκε στα «Ποσειδώνια 2022», με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν πως λίγες ώρες πριν το κλείσιμο της έκθεσης πάνω από 27.000 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του εκθεσιακού κέντρου, έναντι 23.000 που επισκέφτηκαν την προηγούμενη έκθεση.

Αύξηση χώρου εκθετών και επισκεπτών

Επιπλέον, οι διοργανωτές είδαν αύξηση 7% του χώρου των εκθετών σε σύγκριση με την έκθεση του 2018 και εντυπωσιακή αύξηση σχεδόν 18% στον αριθμό των επισκεπτών.

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΕΕΕ, ήταν το αποκορύφωμα ενός εντυπωσιακού προγράμματος 68 σημαντικών συνεδρίων και σεμιναρίων που έγιναν στη διάρκεια των πέντε ημερών των Ποσειδωνίων.

«Τα πιο επιτυχημένα Ποσειδώνια»

Στο πλαίσιο αυτό, ο Θεόδωρος Βώκος, διευθύνων σύμβουλος των Εκθέσεων Ποσειδώνια Α.Ε., δήλωσε πως «αυτά ήταν μακράν τα πιο επιτυχημένα Ποσειδώνια στην ιστορία της διοργάνωσης. Η καινοτομία που παρουσιάστηκε στους χώρους της έκθεσης ήταν πράγματι πρωτοποριακή, η γνώση που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια των διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων πρόσφερε έμπνευση και ο όγκος και η ποιότητα των επισκεπτών ξεπέρασαν τις προσδοκίες όλων μας. Είναι συναρπαστικό να επιστρέφεις με τόσο θετικό αντίκτυπο. Είμαστε ευγνώμονες για την αμέριστη υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία