Ένα μωσαϊκό, που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες κατάφεραν να δημιουργήσουν έφηβοι στο Σικάγο των ΗΠΑ και τα έσοδα που έλαβαν θα δοθούν για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, οι εν λόγω έφηβοι – μέλη της οργάνωσης Chicago Children United for Ukraine – δημιούργησαν το γιγαντιαίο αυτό μωσαϊκό στο δάπεδο, χρησιμοποιώντας 5.000 κουτιά δημητριακών που τους δώρισε η Kellogg’s.

Διαβάστε επίσης: Ρωσία: Ετοιμάζεται για παρατεταμένο πόλεμο στην Ουκρανία – Τι αναφέρει έκθεση του think tank ISW

Για τη δημιουργία του μωσαϊκού, οι εν λόγω έφηβοι χρησιμοποίησαν κίτρινα κουτιά Corn Pops και μπλε κουτιά Rice Krispies, ώστε να μπορέσουν να αναπαραστήσουν την ουκρανική σημαία, ως χειρονομία συμπαράστασης στην Ουκρανία, η οποία πλήττεται ανεπανόρθωτα από τα ρωσικά χτυπήματα.

Τα δημητριακά από τα κουτιά που χρησιμοποιήθηκαν θα δοθούν σε τράπεζα τροφίμων της περιοχής, ενώ περίπου 15.000 δολάρια αναμένεται να σταλούν στην Ουκρανία .

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κόσμος
Πολωνία: Το ΝΑΤΟ εξετάζει το ενδεχόμενο κατάρριψης ρωσικών πυραύλων αν πλησιάζουν κράτη-μέλη του
Επικαιρότητα |

Το ΝΑΤΟ εξετάζει κατάρριψη ρωσικών πυραύλων κοντά στα κράτη-μέλη του

Η Πολωνία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ρωσικός πύραυλος κρουζ που εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας εναντίον πόλεων της δυτικής Ουκρανίας παρεισέφρησε στον πολωνικό εναέριο χώρο.