Η TeamViewer ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την RealWear, πάροχο φορητών λύσεων υποβοηθούμενης πραγματικότητας για εργαζόμενους πρώτης γραμμής στη βιομηχανία.

Το λογισμικό της TeamViewer, που αποτελεί πάροχο λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, παρέχεται ως RealWear Cloud Assistance – δηλαδή μια ενσωματωμένη υπηρεσία στο RealWear Cloud, που παρέχει τεχνική υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο και βελτιωμένη συνεργασία, επιτρέποντας στους συνδρομητές των IT και Business τμημάτων να ρυθμίζουν, διαμορφώνουν, αναπτύσσουν και να αναλύουν εξ αποστάσεως έναν όγκο συσκευών RealWear.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η συγκεκριμένη τεχνολογία «επιτρέπει στους συνδρομητές να επιταχύνουν τον χρόνο παραγωγής και την αντιμετώπιση προβλημάτων στο RealWear».

Μέσω του RealWear Cloud οι πελάτες μπορούν να ρυθμίζουν και να διαχειρίζονται το στόλο των RealWear συσκευών για την εταιρεία τους. Η προσθήκη λειτουργιών απομακρυσμένης υποστήριξης σε αυτήν την πλατφόρμα ανταποκρίνεται στις πραγματικές επιχειρηματικές ανάγκες. Ο συνδυασμός κοινής χρήσης οθόνης και ελέγχου διασύνδεσης συσκευής με παράλληλη κλήση VoIP προσφέρει την ίδια εμπειρία με τη φυσική υποστήριξη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία