Απάντηση στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλα στα σούπερ μάρκετ έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε ο ίδιος: «Στις 18 Ιουνίου 2016, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά δημοσιοποιούσε φωτογραφίες που έδειχναν αντικλεπτικά σε προϊόντα σούπερ μάρκετ, εκφράζοντας την έκπληξή της» για να συμπληρώσει «Εχθές, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε ότι «είναι ντροπή να θεωρούμε φυσιολογικό και “κανονικότητα”» την ύπαρξη αντικλεπτικών σε βρεφικά γάλατα στα σούπερ μάρκετ».

Όπως σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης «Προφανώς, για τον κύριο Ηλιόπουλο το τι είναι «κανονικότητα» εξαρτάται από το ποιος κυβερνάει τη χώρα. Επειδή λοιπόν η «κανονικότητα» είναι μια μπερδεμένη έννοια για τον ΣΥΡΙΖΑ, να τους επισημάνω ότι η πολιτική αυτή δεν ανακαλύφθηκε επί Νέας Δημοκρατίας αλλά εφαρμόζεται σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου».

Το «καλάθι»

Πρόσθεσε ακόμη ότι «Eίτε αρέσει είτε δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, «το καλάθι του νοικοκυριού» είναι εδώ για να στηρίξει τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας να βγάλουν τον δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, επινοεί ψευδή τεχνάσματα για να παραπλανήσει τον κόσμο».

Και κατέληξε: «Για άλλη μία φορά, δεν θα τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο που έχουν επιλέξει. Γιατί απέναντί τους δεν θα βρουν εμάς αλλά τον ελληνικό λαό που πλέον γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι οι πραγματικά κοινωνικά ευαίσθητοι σε αυτή τη χώρα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα