Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ενισχύει την ομάδα πωλήσεών της η Coca-Cola Τρία Έψιλον, προχωρώντας σε προσλήψεις 50 εποχιακών θέσεων Business Developers σε όλη την Ελλάδα.

Οι ανοιχτές θέσεις αφορούν τις περιοχές των Επτανήσων, Δωδεκανήσων, Κυκλάδων, Ηπείρου, Αργολίδας, Χαλκιδικής, Κρήτης, Εύβοιας, Καβάλας, Μαγνησίας, Ηλείας και Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «οι Business Developers που θα ενταχθούν στην ομάδα πωλήσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο εμβληματικές παγκόσμιες και τοπικές μάρκες αναψυκτικών,  χυμών και ποτών, που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών για κάθε στιγμή της ημέρας.

O επαγγελματισμός, η ομαδικότητα, η ευελιξία, η πελατοκεντρικότητα και το πάθος για τις πωλήσεις είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά για έναν Business Developer που εντάσσεται στην ομάδα Πωλήσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον».

Η Σοφία Γαζέα, Business Developer στην Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέφερε «Ως υπεύθυνη πωλήσεων για το νησί της Πάρου μπορώ με αυτοπεποίθηση να πω ότι μέσα από τις προκλήσεις μιας έντονης εποχικότητας μπόρεσα να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά. Μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου,  θετική στάση, υποστήριξη και δομημένα πλάνα πωλήσεων καταφέραμε να χτίσουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα που με κάνει να νιώθω περήφανη για τη δουλειά μου.»

Από την πλευρά της η εταιρεία, όπως σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση, παρέχει ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών, ενώ παράλληλα, προσφέρει στους ανθρώπους της τη δυνατότητα να εξελίσσουν τις δεξιότητές τους μέσα από προγράμματα ταχείας ανάπτυξης και διατμηματικές μετακινήσεις. Συγκεκριμένα, μέσω της Ακαδημίας Πωλήσεων, καθοδηγεί, εκπαιδεύει και δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους νέους Business Developers, ώστε να αναπτύσσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και να εξελίσσονται διαρκώς.

Ο Μάνος Γιακουμάκης, Business Developer στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Ξεκίνησα την καριέρα μου στις πωλήσεις της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην εποχιακή αγορά και σύντομα μου δόθηκε η ευκαιρία να δω πολλά διαφορετικά κανάλια και περιοχές. Σήμερα, νιώθω χαρούμενος και περήφανος με την πορεία μου, έχοντας εξελιχθεί σε προσωπικό επίπεδο στον τρόπο επίλυσης προβλημάτων, στην ευελιξία και προσαρμοστικότητα.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις