Στο 48,2% ανήλθε το πσοστό μετοχών στη «Μαθιός Πυρίμαχα» του Ιωάννη Μαθιού, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η αύξηση του ποσοστού προήλθε έπειτα από τη μεταβίβαση από τη μητέρα του κ. Μαθιού ο οποίος είναι και πρόεδρος της εταιρείας ποσοστού της τάξεως του 1,3% από κοινή επενδυτική μερίδα στην προσωπική του μερίδα.

Η Μαθιός Πυρίμαχα απορρόφησε την BAU MARKET

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η εταιρεία με την επωνυμία “ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Α.Ε.” (εφεξής: η “Εταιρεία”) ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (EE) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την κατάχρηση της αγοράς, ανακοινώνει ότι συνεπεία γνωστοποίησης που έλαβε η Εταιρεία στις 14/02/2023 από τον κ Ιωάννη Μαθιό του Κωνσταντίνου, υπόχρεο πρόσωπο – μέτοχο της Εταιρείας και Πρόεδρο του Διοικητικού της Συμβουλίου, αυτός προέβη στις 11/01/2023 σε μεταφορά 127.711 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, μετά δικαιώματος ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,3% του μετοχικού κεφαλαίου, από Κοινή Επενδυτική Μερίδα που διατηρούσε με συνδικαιούχο την μητέρα του Αφροδίτη Περδικίδη, σε ατομική επενδυτική του μερίδα, στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ο κ. Μαθιός ήταν δικαιούχος 4.605.656 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας που αντιστοιχούν σε 46,9% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, και πλέον ο συνολικός αριθμός των κοινών ονομαστικών μετοχών που κατέχει ο κ. Ιωάννης Μαθιός του Κωνσταντίνου, ανέρχονται σε ποσοστό 48,2% επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, σε ατομική επενδυτική μερίδα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ισραήλ: Υπό πίεση ο Νετανιάχου – «Αποτελεί κίνδυνο για το κράτος»
Επικαιρότητα |

Στριμωγμένος ο Νετανιάχου - Ψηφο δυσπιστίας καταθέτει το Εργατικό Κόμμα, με αποχώρηση απειλεί ο Γκαντζ

«Πρόκειται για μια κυβέρνηση που υποκινείται από πολιτικές σκοπιμότητες, η οποία έχει παραβιάσει το βασικό συμβόλαιο μεταξύ της ηγεσίας και των πολιτών της»