Οι πολλαπλές παράμετροι της τραγωδίας στα Τέμπη πιέζουν την κυβέρνηση, η οποία γνωρίζει ότι το παραμικρό ολίσθημα, επικοινωνιακό και ουσιαστικό, οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση σε ό,τι αφορά τη διασφάλιση όρων ασφάλειας στον σιδηρόδρομο και κυρίως η αναποτελεσματικότητα δεν συγχωρούνται πια.

Το Μαξίμου διατηρεί στο προσκήνιο τη διπλή επιχείρηση «καμία συγκάλυψη – ποτέ ξανά», προσδοκώντας ουσιαστικά να ανοίξει εκ νέου τον βηματισμό της προς την κοινωνία. «Αλήθειες και πράξεις» είναι η οδηγία που έχει δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα στελέχη του και αυτήν αναμένεται να επαναλάβει στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στην πρώτη μετά την εφιαλτική νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου διευρυμένη συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό στην Ηρώδου Αττικού, αυτή την ώρα, προδιαγράφεται μακροσκελής δημόσια παρέμβαση του πρωθυπουργού. Οι ενέργειες της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου, όπως τις παρουσίασε χθες ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, είναι το βασικό θέμα της συζήτησης.

Παρακολουθείστε live την εισήγηση του πρωθυπουργού

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ισραήλ: Ο στρατός ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Επικαιρότητα |

To Ισραήλ ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) υποστηρίζουν ότι έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους το πέρασμα της Ράφα στην πλευρά της Γάζας καθώς όπως ισχυρίζονται «χρησιμοποιούνταν για τρομοκρατικούς σκοπούς».

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών
Επικαιρότητα |

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών

Οι Παλαιστίνιοι είναι επί του παρόντος κράτος παρατηρητής και όχι μέλος, μια de facto αναγνώριση της κρατικής υπόστασης που τους παραχωρήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2012