Τη διαγραφή του συνόλου των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε η γενική συνέλευση της εταιρείας Πλαίσιο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση την Τετάρτη 26 Απριλίου συνήλθαν σε αυτόκλητη καθολική Έκτακτη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι της εταιρείας, με φυσική παρουσία στην έδρα αυτής, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στη γενική συνέλευση συμμετείχαν αμφότεροι οι μέτοχοι της Εταιρείας, ήτοι ο κ. Γεώργιος Γεράρδος και ο κ. Κωνσταντίνος Γεράρδος, εκπροσωπούντες 22.075.665 μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Η απόφαση για διαγραφή υπήρξε ομόφωνη.

Πλαίσιο Computers: Γιατί βγαίνει από το Χρηματιστήριο – Τι λέει ο Γιώργος Γεράρδος στον ΟΤ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.Β.Ε.» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι στις 26.4.2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, συνήλθαν σε Αυτόκλητη Καθολική Έκτακτη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι της Εταιρείας, με φυσική παρουσία στην έδρα αυτής, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005.

Ειδικότερα, στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν αμφότεροι οι μέτοχοι της Εταιρείας, ήτοι ο κ. Γεώργιος Γεράρδος και ο κ. Κωνσταντίνος Γεράρδος, εκπροσωπούντες 22.075.665 μετοχές με
ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Η Γενική Συνέλευση με ομόφωνη απόφαση αποφάσισε την διαγραφή του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας, ήτοι 22.075.665 μετοχών, ονομαστικής αξίας € 0,33 εκάστης, από το Χρηματιστήριο Αθηνών σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005 και την υποβολή σχετικού αιτήματος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Παράλληλα δόθηκαν οι απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης. Σε συνέχεια της ανωτέρω απόφασης, υποβλήθηκε σήμερα, 27 Απριλίου 2023, το αίτημα διαγραφής προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις