Τρίβουν τα χέρια τους οι dealmakers

Εντυπωσιάζει η συχνότητα των deals που ανακοινώνονται το τελευταίο διάστημα στην ελληνική αγορά. Και μάλιστα μεγάλου βεληνεκούς!

Τρίβουν τα χέρια τους οι dealmakers

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του ot.gr στην Google

·     Σήμερα ήταν η σειρά των Attica Stores, τα οποία περνούν στον έλεγχο της Ideal Holdings. Σε μια συμφωνία 100 εκατ. ευρώ.

·      Είναι προφανές πως οι επενδυτές αδιαφορούν για το πολιτικό ρίσκο και την προεκλογική περίοδο.

·      Και αυτό γιατί προεξοφλούν πως θα προκύψει σταθερή κυβέρνηση που θα εξαντλήσει την τετραετία.

·      Οι περισσότεροι deal makers θεωρούν σίγουρο πως η δραστηριότητα θα κορυφωθεί μετά τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

·      Υπάρχουν όπως λένε αρκετοί που βρίσκονται στην… ουρά να υπογράψουν νέες εξαγορές.

·     Απλά περιμένουν την επισφράγιση του αποτελέσματος.

———————–

Η πρόταση που απέρριψε το Μποδοσάκειο

  •       Μάχη μέχρι τέλους μαθαίνουμε πως έδωσε η Eurobank, προκειμένου να παραμείνει στο στρατηγείο του Μποδοσάκη.
  •       Πληροφορούμαστε πως η διοίκηση της τράπεζας πρότεινε στην διοικούσα επιτροπή του ιδρύματος που διαχειρίζεται το εμβληματικό ακίνητο γενναία αύξηση του μισθώματος.
  •       Συγκεκριμένα, κατέθεσε πρόταση ανανέωσης με… διπλασιασμό του ενοικίου, και επιπρόσθετα όλα τα έξοδα για την ανακαίνισή του.
  •       Ωστόσο ούτε αυτό ήταν αρκετό για να πειστεί η διοίκηση του Μποδοσάκειου.
  •       Και αυτό γιατί προφανώς θεωρεί ότι μπορεί να πιάσει πολλά περισσότερα.
  •       Κάτι που πιθανότητα να πετύχει λόγω των χαρακτηριστικών που συγκεντρώνει το θρυλικό κτήριο.
  •       Μην ξεχνάτε πως βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά της πρωτεύουσας με θέα και την Ακρόπολη!

———————–

Το «σαφάρι» του Μασούτη στην ελληνική επαρχία

  •       Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι οι μεγάλοι λιανέμποροι τροφίμων έχουν βγει στη γύρα και ψάχνουν εξαγορές.
  •       Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως η συντριπτική πλειονότητα των μικρών σούπερ μάρκετ έχουν κρεμάσει… πωλητήριο.
  •       Στην πιάτσα όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούν διάφορες φήμες. Που φυσικά εμπλέκουν τους πλέον δραστήριους..
  •       Αυτούς δηλαδή που έχουν κάνει τα περισσότερα deals και είναι πιο επιθετικοί.
  •       Τουτέστιν, τον Σκλαβενίτη, τον Κρητικό και φυσικά τον… Μασούτη.
  •       Ο τελευταίος ακούστηκε πως φλερτάρει με την αλυσίδα Kosmoplus που δραστηριοποιείται στη Β. Ελλάδα. Κάτι που πάντως διαψεύδεται…
  •       Δεν είναι κρυφό πάντως ότι ο βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να επεκταθεί και προς Βορρά και προς Νότο.
  •       Και έχει πάντα, όπως μαθαίνουμε, το ραντάρ ανοιχτό σε νέες ευκαιρίες…

————————

Το στοίχημα της Notos με την L’ Oreal

  •       Στο φουλ μαθαίνουμε πως εργάζονται στον όμιλο Notos Com για να πετύχει η συνεργασία με την L’ Oreal.
  •       Η διοίκηση Παπαέλληνα ποντάρει αρκετά στο project με τον γαλλικό οίκο που έρχεται σε μια κομβική στιγμή.
  •       Η απήχηση και διείσδυση που έχουν τα αρώματα Ralph Lauren, Diesel και Azzaro εκτιμάται πως μπορούν να προσφέρουν ισχυρές ροές εσόδων σε μόνιμη βάση.
  •       Θυμίζουμε πως η συνεργασία των δυο πλευρών ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου.
  •       Στο μεταξύ, ο «κύβος ερρίφθη» για την ριζική ανακαίνιση του Notos στην Ομόνοια.
  •       Οι εργασίες εκσυγχρονισμού, όπως σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο, με ορίζοντα ολοκλήρωσης στις αρχές του επόμενου έτους.

OT Originals
Περισσότερα από Il Postino

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Μέτοχος: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Cookies