Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου ενός 46χρονου άνδρα στη Χαλκίδα από θερμοπληξία.

Θερμοπληξία: Η πόλη που θα κατέληγε στα επείγοντα σε περίπτωση μπλακάουτ

Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε εντολή από τον αρμόδιο εισαγγελέα για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη της ψησταριάς στην οποία εργαζόταν παράτυπα ο άτυχος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε διανομές με το ποδήλατό του.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ενώ ζήτησε να διερευνηθεί το καθεστώς απασχόλησης του θύματος, αλλά και αν πραγματοποιούσε διανομές τις ώρες που απαγορευόταν το delivery.

Δεν εργαζόταν ως διανομέας

Αρχικά, είχε μεταδοθεί από τοπική ιστοσελίδα, πως ο άτυχος άνδρας, ήταν οδηγός ντελίβερι που γυρνώντας σπίτι μετά την βάρδια του, δήλωσε στην μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο.

Κάτι που ωστόσο διέψευσε στο evima.gr, ο πατέρας του 43χρονου και ο πρόεδρος της εστίασης Βασίλης Ευθυμίου.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Το νοσοκομείο Χαλκίδας αναφέρει ως πιθανή αιτία θανάτου του 46χρονου άνδρα την καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά από έκθεση σε πολύ υψηλή θερμοκρασία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου, ενώ είχε θερμοκρασία σώματος 41 βαθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα