Με έμφαση στη διακόσμηση μεσογειακού στιλ, με παγκόσμια κουζίνα, αλλά και δυνατότητα επιλεγμένων και ποιοτικών αγορών προϊόντων, το κρουαζιερόπλοιο «Mediterranea» απέπλευσε από το λιμάνι της πόλης Τιαντζίν στις 30 Σεπτεμβρίου, με προορισμό το Σασέμπο και την Φουκουόκα στην Ιαπωνία, μεταξύ άλλων προορισμών, παρέχοντας ένα ιδανικό πακέτο ειδυλλιακών διακοπών.

Ο Γκούο Τζία διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Adora Cruises που διαχειρίζεται το αναφερόμενο κρουαζιερόπλοιο, δήλωσε ότι στο πλοίο επέβαιναν περισσότεροι από 2.500 τουρίστες κατά την αναχώρησή του, καλύπτοντας σχεδόν το σύνολο της ικανότητας εξυπηρέτησης επιβατών που αυτό διαθέτει.

«Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει τέσσερα ταξίδια τον Οκτώβριο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της αυξημένης τουριστικής ζήτησης από τη βόρεια Κίνα», πρόσθεσε ο Γκούο.

Η Royal Caribbean κάνει comeback στην κινεζική αγορά

Έτοιμο να αποπλεύσει το πρώτο… «Μade in China» κρουαζιερόπλοιο

Στυο μεταξύ, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο κινεζικής κατασκευής, το «Adora Magic City», προγραμματίζεται να αποπλεύσει για την πρώτη του κρουαζιέρα την 1η Ιανουαρίου του 2024 από τη Σανγκάη, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας του, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Adora Cruises Limited.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 323,6 μέτρα και μεικτό εκτόπισμα 135.500 τόνων, ενώ διαθέτει 2.125 δωμάτια, αλλά και 22 εστιατόρια και μπαρ, με δυνατότητα φιλοξενίας 5.246 επιβατών.

Ο απόπλους για το πρώτο ταξίδι του κρουαζιερόπλοιου προγραμματίζεται να γίνει από τον διεθνή τερματικό σταθμό ναυτιλιακών αναχωρήσεων στη Σαγκάη, ενώ το πλοίο θα παρέχει μία ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας, προσφέροντας φαγητά γκουρμέ, πολλαπλές παραστάσεις διασκέδασης, αλλά και δυνατότητα αγοράς προϊόντων παγκόσμιας κλάσης εν πλω.

Το πλοίο θα είναι το πρώτο στον κόσμο με ευρυζωνική συνδεσιμότητα 5G για τους επιβάτες. «Αξιοποιώντας ένα πλεονέκτημα στην αγορά 5G της βιομηχανίας κρουαζιέρας, ελπίζουμε να θέσουμε ένα νέο πρότυπο για την ψηφιακή επικοινωνία στον τομέα των θαλάσσιων ταξιδιών», δήλωσε στο CGTN ο Chen Ranfeng, διευθύνων σύμβουλος της CSSC Carnival Cruise Shipping.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά