Το ενδεχόμενο να μετακομίσει από την έδρα της στο Λονδίνο, εξετάζει η Ernst & Young LLP, καθώς το προσωπικό εργάζεται όλο και περισσότερο από το σπίτι και η εταιρεία προσπαθεί να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Η ελεγκτική εταιρεία Big Four έχει ξεκινήσει μια επισκόπηση ακινήτων του γραφείου της στο More London στη νότια όχθη του Τάμεση, κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Η 25ετής μίσθωση της EY στο πολυώροφο κτίριο λήγει το 2028.

EY: Λάθη και παραλείψεις σε ελέγχους της, οδηγούν σε αναδιάρθρωση στρατηγικής

Σύμφωνα με το Bloomberg, η EY θέλει να μετακομίσει σε ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον κτίριο για να συμβάλει στην επίτευξη του στόχου του καθαρού μηδενικού κόστους μέχρι το 2025.

Το προσωπικό της ΕΥ περνάει επίσης λιγότερο χρόνο στο γραφείο μετά την πανδημία που άλλαξε τα πρότυπα εργασίας. Η εταιρεία προχώρησε στην υιοθέτηση μιας υβριδικής εργασιακής πολιτικής το 2021, λέγοντας τότε ότι αναμένει πως το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού θα εργάζεται τουλάχιστον δύο ημέρες την εβδομάδα από το σπίτι. Παρόλα αυτά, τα επίπεδα πληρότητας είναι σχεδόν 88% κατά τις ώρες αιχμής μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης.

Μάλιστα, η επανεξέταση βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Την είδηση μετέδωσε νωρίτερα και η Telegraph.

«Ως αναπτυσσόμενη επιχείρηση με πάνω από 20 γραφεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, επανεξετάζουμε συνεχώς το αποτύπωμα των ακινήτων μας. Δεν σχολιάζουμε εικασίες», ανέφερε η EY σε ανακοίνωσή της.

Το κτίριο στη Γέφυρα του Λονδίνου, το οποίο αποτελεί την έδρα της επιχείρησης της ΕΥ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία από το 2003, φιλοξενεί χιλιάδες υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας εκτελεστικής ομάδας της ΕΥ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Μόδα: H απίστευτη ιστορία πίσω από τις πανάκριβες τσάντες Goyard
Διεθνή |

Διάσημες, ακριβές αλλά χωρίς διαφήμιση - Ποιες είναι οι τσάντες Goyard

Μία από τις πιο εμβληματικές και ακριβές τσάντες της μόδας έχει βρεθεί στα χέρια προσωπικοτήτων όπως ο Πάμπλο Πικάσο, η Κοκό Σανέλ, ο Καρλ Λάγκερφελντ αλλά και μέλη της δυναστείας των Ρομανώφ