Το Super Bowl LVIII ήταν η τηλεοπτική εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία, καθώς περίπου 123,4 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τους Kansas City Chiefs να κερδίζουν στην παράταση τους San Francisco 49ers.

Το CBS Sports ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει τους θεατές σε όλες τις πλατφόρμες και ήταν αυξημένος κατά 7% σε σχέση με τον περσινό μέσο όρο των 115,1 εκατομμυρίων θεατών, που ήταν και το προηγούμενο ρεκόρ.

Ο φετινός αγώνας ήταν το Super Bowl με τη μεγαλύτερη προβολή στην ιστορία, με ρεκόρ τηλεθέασης στο Paramount+ , ανακοίνωσε το δίκτυο. Πρόσθεσε ότι το δίκτυο είδε την καλύτερη τηλεθέαση μετά το τέλος της σεζόν από το 1998.

Super Bowl: Προκαλεί… ίλιγγο το ποσό για 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου

Γιατί συντονίστηκαν τόσοι πολλοί

Ο μεγάλος αγώνας της Κυριακής είχε πολλά για το κοινό που ήθελε να συντονιστεί – δύο από τις καλύτερες ομάδες της National Football League, ένα σόου στο ημίχρονο από τον Usher, ευφάνταστες διαφημίσεις και, φυσικά, μια δημόσια ιστορία αγάπης.

Όσοι συντονίστηκαν μόνο για την εμβληματική σειρά διαφημίσεων του Super Bowl είδαν πολλές διαφημίσεις σνακ για μάρκες όπως Oreo, Pringles, Mountain Dew, Doritos και M&Ms. Υπήρξαν επίσης πολλές διαφημίσεις διασημοτήτων από τους Christopher Walken, Ben Affleck, Matt Damon, Tom Brady, Beyoncé, Quinta Brunson, Jenna Ortega, Kate McKinnon και Jennifer Aniston.

Το NFL είχε μεγάλη τηλεθέαση καθ’ όλη τη διάρκεια των φετινών πλέι οφ. Στα τέλη του περασμένου μήνα, οι Chiefs νίκησαν τους Baltimore Ravens στο παιχνίδι πρωταθλήματος AFC με την μεγαλύτερη τηλεθέαση που έχει υπάρξει ποτέ.

Ο αθλητισμός σε ζωντανή μετάδοση έχει παρουσιάσει δυναμική, ακόμη και όταν η τηλεθέαση έχει κατακερματιστεί και έχει μεταφερθεί σε πλατφόρμες streaming. Η αξία των αθλητικών δικαιωμάτων φάνηκε αυτόν τον μήνα, καθώς οι εταιρείες ESPN, Fox και Warner Bros. Discovery της Disney ανακοίνωσαν ότι θα εγκαινιάσουν μια κοινή πλατφόρμα steaming αργότερα φέτος. Το ESPN ανακοίνωσε αργότερα ότι θα κυκλοφορήσει τη δική του υπηρεσία streaming το 2025.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι