Οι σύγχρονες ΜμΕ χρειάζονται κάτι περισσότερο από έναν συνεργάτη. Χρειάζονται σωστή και εξειδικευμένη γνώση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Ένας επιχειρηματίας χρειάζεται έναν άνθρωπο που να εμπιστεύεται, να είναι δίπλα του, να κατανοεί τις επιχειρηματικές του ανάγκες. Που να γνωρίζει καλά όχι μόνο την επιχείρηση, αλλά και το διαρκώς μεταβαλλόμενο χρηματοοικονομικό περιβάλλον, ώστε να μπορεί να τον συμβουλεύει σωστά, σε κάθε στάδιο της επιχείρησής του.

Επομένως, είναι σημαντικό κάθε επιχείρηση σήμερα να συνεργάζεται με μία Τράπεζα που εμπιστεύεται και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση. Η αξιοποίηση των σημαντικών ευκαιριών και πόρων που προσφέρονται μέσα από τα αναπτυξιακά εγγυοδοτικά και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, απασχολεί κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξελίξει την επιχείρησή του. Στην Εθνική Τράπεζα η κατανόηση των αναγκών της ΜμΕ είναι προτεραιότητα για κάθε εξειδικευμένο επαγγελματικό σύμβουλο (RM), ώστε να προτείνει τα κατάλληλα χρηματοδοτικά και αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και λύσεις και εργαλεία που ταιριάζουν στις ανάγκες και τα σχέδια της δικής του επιχείρησης.

Με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση, η Εθνική Τράπεζα στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρηματικών πελατών της, μέσω χρηματοδοτήσεων & συμβουλευτικής καθοδήγησης για την υλοποίηση έργων πράσινης ανάπτυξης, ψηφιακού μετασχηματισμού, καινοτομίας και εξωστρέφειας, προετοιμάζοντας έτσι την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων.

Σήμερα η εμπιστοσύνη είναι το ισχυρότερο νόμισμα και μία Τράπεζα σήμερα πρέπει να είναι προσανατολισμένη στον άνθρωπο, να βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχειρηματία με λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής του, αλλά και καινοτόμες προτάσεις για την ανάπτυξή της. Αυτή είναι η Τράπεζα Σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες www.nbg.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις