Η DD Synergy ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ξεπέρασε τα 2,7 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 2,5% από τον αντίστοιχο του 2019.

Τα καθαρά προ φόρων κέρδη ανήλθαν σε 391 χιλιάδες ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 365% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το λειτουργικό αποτέλεσμα της DD Synergy ανήλθε το 2020 σε 592 χιλιάδες ευρώ αυξημένο κατά 106% σε σχέση με το 2019, ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρίας ανέρχονται σε 367 χιλιάδες ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των εσόδων της DD Synergy προέρχεται από παροχή υπηρεσιών, με κεντρικό άξονα το λογισμικό SAP. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής τα τελευταία 22 χρόνια και αποτελεί Gold Partner της SAP στην Ελλάδα. Η DD Synergy έχει ήδη δημιουργήσει μια σημαντική εγκατεστημένη βάση σημαντικών πελατών που συνεχώς υλοποιούν επενδύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με τον Services Director της εταιρείας κ. Γιώργο Σερφιώτη, «το 2021 θα αποτελέσει ίσως τη σημαντικότερη χρονιά για την DD Synergy. Η SAP παγκοσμίως αναπτύσσει τα προϊόντα της και εμείς ως Gold Partner υλοποιούμε έργα με τις λύσεις SAP S/4 HANA και SAP Business One που αποτελούν εφαρμογές αιχμής για τις μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς σε όλους τους κλάδους. Για το 2021 προβλέπεται περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας, ο κύκλος εργασιών αναμένεται να ξεπεράσει τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ ενώ το λειτουργικό αποτέλεσμα θα φτάσει τις 700 χιλιάδες ευρώ. Έχουμε ήδη ετοιμάσει πενταετές πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας, με ανάπτυξη εφαρμογών στην πλατφόρμα της SAP και αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας για να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση της αγοράς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις