Η εταιρεία επενδύσεων του Τζεφ Μπέζος, ο καναδός ράπερ Ντρέικ, ο συνιδρυτής της Reddit Αλέξης Οχανιάν και αρκετοί μεγάλοι παίκτες του ΝΒΑ είναι μεταξύ αυτήν που επένδυσαν 80 εκατ. δολάρια στην εταιρεία αθλητικών μέσων ενημέρωσης Overtime.

«Το εύρος και η ποικιλομορφία των επενδυτών αυτών, συμπεριλαμβανομένων ηγετών από επιχειρήσεις, ψυχαγωγία, τεχνολογία και αθλητισμό, καταδεικνύει την αξιοσημείωτη ανάπτυξη της

Overtime και τη μελλοντική πορεία μας», δήλωσε ο Dan Porter, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Overtime. «Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς αναπτύσσουμε νέους τρόπους για την Overtime να αλληλεπιδράσει και να διασκεδάσει την επόμενη γενιά αθλητών και φιλάθλων».

Η Overtime είμαι μια εταιρεία πολυμέσων που διανέμει πρωτότυπο αθλητικό περιεχόμενο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Snapchat , το YouTube και το Facebook . Η εταιρεία επίσης πωλεί ρούχα με το λογότυπο και την επωνυμία της. Η χρηματοδότησης αυτή έρχεται έναν μήνα μετά από την ανακοίνωση της εταιρείας ότι θα διοργανώσει ένα αμειβόμενο πρωτάθλημα μπάσκετ για νέους παίκτες .

Η Bezos Expeditions, η προσωπική εταιρεία επενδύσεων του CEO της Amazon, είναι μία από τις εταιρείες που συνδέονται με αυτόν τον γύρο χρηματοδότησης. Συμμετείχαν επίσης, η Blackstone, η Morgan Stanley και πολλά αστέρια του NBA, συμπεριλαμβανομένων των Ντέβιν Μπούκερ, Τρέι Γιάνγκ και Κλέι Τόμπσον.

Μέχρι σήμερα, η Overtime με έδρα το Μπρούκλιν έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 140 εκατομμύρια δολάρια.

Τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακοίνωσε το Overtime Elite, ένα πρωτάθλημα μπάσκετ για παιδιά 16 έως 18 ετών που τους επιτρέπει να κερδίζουν τουλάχιστον 100.000 δολάρια ετησίως.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι