Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος έξω από τη Βουλή στις 4.00 μ.μ. κήρυξε η ΑΔΕΔΥ μαζί με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, για τις 16 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία ψηφίζεται το εργασιακό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, για το απεργιακό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, τη μέρα ψήφισής του, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, με παλλαϊκό συλλαλητήριο, ώρα 16:00 μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων του Δημοσίου στο συλλαλητήριο κηρύσσει Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, σε όλο το Δημόσιο από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί!

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, στην πλατεία Συντάγματος, ώρα 16:00.

Καλούμε τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην Περιφέρεια».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax
Πάνος Τσακλόγλου: Οι προκλήσεις και οι προοπτικές στη συμπληρωματική ασφάλιση
Tax |

Πάνος Τσακλόγλου: Οι προκλήσεις και οι προοπτικές στη συμπληρωματική ασφάλιση

O υφυπουργός Εργασίας διαπίστωσε ότι η κάλυψη του εργατικού δυναμικού στη χώρα μας από συμπληρωματική συνταξιοδοτική ασφάλιση υπολείπεται σε σύγκριση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες