Αυξάνονται και πληθύνονται οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες παραγγελίας και διανομής φαγητού, με την ουκρανική Rocket να είναι η πέμπτη εταιρεία του κλάδου που δραστηριοποιείται στην  ελληνική αγορά.

Μετά το λανσάρισμα της εταιρείας σε Ουκρανία, Ολλανδία, Κύπρο και Γαλλία, οι Ουκρανοί επιχειρούν να διεισδύσουν στην εγχώρια αγορά ξεκινώντας από το Χαλάνδρι, εκτιμώντας ότι υπάρχει χώρος για έναν ακόμη παίκτη σε μία αγορά όπου ήδη δραστηριοποιείται η γερμανική e-food , η φινλανδική wolt, η θυγατρική του ΟΤΕ, BOX και η delivery.gr του ομίλου Μούχαλη.

Η Clementine Joly, Διευθύντρια Marketing Ευρώπης δήλωσε σχετικά: «Σχεδιάσαμε τη στρατηγική επέκτασής μας έπειτα από εκτενή έρευνα που πραγματοποιήσαμε, σε συνεργασία με την PWC. Η Αθήνα βάσει διαφόρων κριτηρίων αναδείχθηκε ως ευκαιρία, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε το πρώτο βήμα ξεκινώντας από τη δημοφιλή περιοχή του Χαλανδρίου, όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα εστίασης και εστιατόρια. Μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι να αναπτύξουμε ισχυρούς δεσμούς με τα εστιατόρια της πόλης. Καθώς γνωρίζουμε ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος για τους επιχειρηματίες του κλάδου, διασφαλίζουμε ένα συμφέρον σύστημα προμηθειών με απώτερο σκοπό να τους αποφέρουμε μεγαλύτερα κέρδη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό γρήγορα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Στη Rocket, πιστεύουμε στην ανθρωποκεντρική υποστήριξη των συνεργατών μας και έχουμε ως προτεραιότητα την επιτυχία των συνεργαζόμενων καταστημάτων του δικτύου μας».

Για το επόμενο διάστημα, ο στόχος είναι να ενταχθεί πληθώρα καταστημάτων εστίασης, που θα παρέχουν μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές. Σε αυτή την κατεύθυνση και προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη και στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Υπεύθυνος για την ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά είναι ο Νίκος Χατζηδάκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Lime Greece με τα ηλεκτρικά πατίνια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις