Θεσσαλονίκη – Προχωρά η αποκατάσταση των λειτουργικών συστημάτων μετά την κυβερνοεπίθεση

Ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας είπε πως ήδη υπάρχουν 630 τερματικές μονάδες, ενώ προγραμματίζεται η προμήθεια επιπλέον 500 υπολογιστών

Θεσσαλονίκη – Προχωρά η αποκατάσταση των λειτουργικών συστημάτων μετά την κυβερνοεπίθεση

Με αμείωτο ρυθμό προχωρά η αποκατάσταση των λειτουργικών συστημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά την κυβερνοεπίθεση που είχε δεχθεί, ανέφερε ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Ζέρβας προς το Σώμα, στη διάρκεια της τοποθέτησής του, είπε πως ήδη υπάρχουν 630 τερματικές μονάδες, ενώ προγραμματίζεται η προμήθεια επιπλέον 500 υπολογιστών.

«Όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε λειτουργία. Σε διαφορετικό πόστο καθεμία, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει πολίτης που να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί από υπηρεσία» σημείωσε ο δήμαρχος.

Περαιτέρω εξηγήσεις ζήτησε ο Γιώργος Ορφανός, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» ρωτώντας τη διοίκηση «για ποιο λόγο έγινε ο δήμος μας στόχος; Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαδικασία είναι αυτή, 2,5 μήνες μετά το γεγονός και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Μας ρωτούν οι πολίτες και πρέπει να δώσουμε πειστικές απαντήσεις».

Πηγή : ΑΠΕ -ΜΠΕ

OT Originals

Περισσότερα από Επικαιρότητα

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο